Χάρης Βαρθακούρης: Το δημόσιο «ξέσπασμα» για την Αντελίνα και η παρατήρηση!Τι συνέβη;

«Έχω να κάνω...»!

Χάρης Βαρθακούρης: Το δημόσιο «ξέσπασμα» για την Αντελίνα και η παρατήρηση!Τι συνέβη;

Τι συνέβη και ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε ένα δημόσιο ξέσπασμα για την σύζυγό του, Αντελίνα και μάλιστα με μια παρατήρηση!

Η Αντελίνα και ο Χάρης έγιναν πολύ αγαπητοί μέσα από την συμμετοχή τους στην εκπομπή Globetrotters, του Star και ειδικά με τους επικούς τους καυγάδες!

Ο Χάρης Βαρθακούρης όμως πριν από λίγες ώρες ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram για την Αντελίνα και συγκεκριμένα μέσα από Instastories!

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, αλλά έχω μια παρατήρηση να κάνω! Είναι Αντελίνα! Δεν είναι Αντζελίνα, Αγγελίνα, Αδελίνα,Αμπελώνας, Ασπαρτάμη»!

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις:

Χάρης Βαρθακούρης Αντελίνα Βαρθακούς Star

Αντελίνα Βαρθακούρη Χάρης Βαρθακούρης

Επίσης εχθές η Αντελίνα Βαρθακούρη έδωσε βραβείο στον Χάρη και έκανε την πιο τρυφερή ερωτική εξομολόγηση!

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Μόλις ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για το ζευγάρι! Το νέο βήμα που έφερε χαμόγελα!

Τα ευχάριστα νέα για την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη μόλις «έσκασαν»! Το νέο βήμα που έφερε χαμόγελα στο αγαπημένο ζευγάρι!

Οι δυο τους έχουν γνωρίσει μεγάλη αγάπη και ανταπόκριση από τον κόσμο που τους παρακολουθεί στενά μέσα από την συμμετοχή τους στο Star και το Globetrotters.

Σήμερα η εκπομπή του Alpha, Happy Day παρουσίασε ένα ρεπορτάζ για την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη, όπου σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν έχουν κάνει συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ και τους έχουν προτείνει να παρουσιάσουν δική τους εκπομπή!

Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το ζευγάρι λόγω ρήτρας τους συμβολαίου που έχουν υπογράψει με τον Star, ίσως τελικά να μην τους δούμε στον ΣΚΑΪ, αλλά στο κανάλι μέσα από τους οποίους έγιναν και αγαπητοί. Το σίγουρο είναι πως το Star θα σκεφτεί καλά πως μπορεί να τους αξιοποιήσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αντελίνα Βαρθακούρη: Αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Χάρη! Στη «φόρα» 6 χρόνια μετά...

Αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της Αντελίνας Βαρθακούρη με τον Χάρη! Στη «φόρα» 6 χρόνια μετά και μοιάζουν πανέμορφοι και οι δυο τους!

Την φωτογραφία, δημοσίευσε η ίδια η Αντελίνα το πρωί της Δευτέρας! Μάλιστα, σήμερα είναι και ο τελικός του Globetrotters στο star για τον οποίο σας έχουμε δώσει spoiler!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη στην εν λόγω φωτογραφία ποζάρει με τον άντρα της ζωής της και δύο πολύ καλές φίλες τους και εμεις δεν μπορούμε να μην κολλήσουμε κυριολεκτικά με το νυφικό της, αφού είναι παραμυθένιο! Δείτε την σχετική φωτογραφία και πείτε μας, δεν έχουμε δίκιο;

Αντελίνα Βαρθακούρη γάμος