Φλορίντα Πετρουτσέλι: H γλυκιά οικογενειακή φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στο Instagram!

Δείτε την ανάρτηση της!

Φλορίντα Πετρουτσέλι: H γλυκιά οικογενειακή φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στο Instagram!

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι ανέβασε την πιο γλυκιά οικογενειακή φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στο Instagram.

Η παρουσιάστρια είναι έγκυος για δεύτερη φορά και μέσα στο 2020 θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Η ίδια θέλησε να αποχαιρετήσει τον χρόνο με τον πιο τρυφερό τρόπο και με μια γλυκιά φωτογραφία. Η Φλορίντα Πετρουτσέλι με φουσκωμένη κοιλίτσα κρατάει αγκαλιά την κόρη της, ενώ ο Άρης Γούτος χαϊδεύει την κοιλιά της.

«Χρόνια πολλά σε όλους από την οικογένεια μας!!! Addio 2019 και σε ευχαριστώ για όλα..», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφία της.

Φλορίντα Πετρουτσέλι έγκυος

Η ίδια είχε δημοσιεύσει μια ακόμη τρυφερή φωτογραφία από τα Χριστούγεννα που έχουν ξετρελάνει την μικρή

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Βγάζει φωτογραφία από το δωμάτιο του παιδιού της και μας τρελαίνει!

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι πανέτοιμη για τα Χριστούγεννα! Η ίδια βγάζει φωτογραφία από το δωμάτιο του παιδιού της και μας τρελαίνει!

Πριν από δύο περίπου εβδομάδες, η όμορφη παρουσιάστρια ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της!

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Φέρνει τα Χριστούγεννα σπίτι της και η κόρη της "τρελαίνεται"!

Η διάσημη παρουσιάστρια ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Τόσο η ίδια, όσο και ο άντρας της ετοιμάζονται για τις γιορτινές εορτές και μας δείχνουν το στολισμένο τους σπίτι.

Η ίδια ως λάτρης των social media δεν μπόρεσε να κρατηθεί και ανέβασε μια φωτογραφία με το στολισμένο της δέντρο ποζάροντας γεμάτη ευτυχία!

Επίσης μας έδειξε πως έχει στολίσει το δωμάτιο της μικρής της.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ποζάρει με την κορούλα της και στέλνει το πιο υπέροχο μήνυμα!

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Ποζάρει στο Instagram μαζί με την κορούλα της και στέλνει στο κοινό το πιο υπέροχο μήνυμα!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ανακοίνωσε χτες τη χαρμόσυνη είδηση για τη δεύτερη της εγκυμοσύνη και δέχτηκε πολλά μηνύματα από τους followers της! Μαζί με το σύντροφό της, Άρη Γούτο, η Φλορίντα ετοιμάζονται να αποκτήσουν το δεύτερο παιδί τους.

Baby Boom! Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος έγινε μαμά!

Σήμερα, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα υπέροχα μηνύματα που της έστειλε με μία γλυκιά φωτογραφία της στο Instagram. Αγκαλιά με την κόρη της, Μαίρη, η Φλορίντα στέλνει ένα υπέροχο ευχαριστήριο μήνυμα:

«Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για όλα τα μηνύματα και της αμέτρητες ευχές που στείλατε ! Εγώ και η Μαίρη είμαστε πολύ χαρούμενες και περιμένουμε με ανυπομονησία το αδερφάκι της» ήταν τα λόγια της.