Ρούλα Κορομηλά: Έκατσε πάνω σε πολυθρόνα στο σπίτι της και πάθαμε αμόκ! Αν την είχαμε, δεν θα σηκωνόμασταν με τίποτα!

Φωτογραφία από μέσα!

Ρούλα Κορομηλά: Έκατσε πάνω σε πολυθρόνα στο σπίτι της και πάθαμε αμόκ! Αν την είχαμε, δεν θα σηκωνόμασταν με τίποτα!

H Ρούλα Κορομηλά έκατσε πάνω σε πολυθρόνα στο σπίτι της και πάθαμε αμόκ! Αν την είχαμε, δεν θα σηκωνόμασταν με τίποτα! Δείτε την και θα συμφωνήσετε και εσείς...

Η παρουσιάστρια, έχει ένα από τα πιο σικάτα σπίτια της ελληνικής showbiz! Τα έπιπλα της είναι ένα προς ένα και εμείς πάθαμε αμόκ με μια συγκεκριμένη πολυθρόνα.

Η Ρούλα Κορομηλά έκατσε πάνω στην καρέκλα «σκηνοθέτη» όπως λέγεται και πάθαμε αμόκ αφού προσφέρεται για πολύ χουχούλιασμα... Σε κροκί χρώμα, από δέρμα, είναι ίσως ένα από τα έπιπλα που ζηλέψαμε πολύ!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Θυμάστε και τα όσα είχε πει για την αρρώστια που αντιμετωπίζει;

Ρούλα Κορομηλά: Στο σπίτι της έχει τραπέζι από τζάμι! Το φωτιστικό δαπέδου τραβάει όλες τις εντυπώσεις!

Το τραπέζι στο σπίτι της Ρούλας Κορομηλά είναι από τζάμι. Αυτό που τραβάει τις εντυπώσεις είναι το φωτιστικό δαπέδου που έχει διακοσμήσει.

Η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί αρκετές στιγμές της από το εσωτερικό του.

Αυτό που μας «μάγεψε» ήταν μεταξύ άλλων το τζάκι στο σαλόνι της όπου περνάει τις περισσότερες ώρες με την παρέα της αλλά και το σύντροφο της.

Μάλιστα, μας έδειξε και την τραπεζαρία της. Το τραπέζι είναι από τζάκι, όμως αυτό που τραβάει τις εντυπώσεις είναι το φωτιστικό που έχει.

Ρούλα Κορομηλά: Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της! Θα τα «χάσετε» με τον καναπέ στο σαλόνι της!

Θα τα «χάσετε» με τον καναπέ που έχει στο σαλόνι της η Ρούλα Κορομηλά. Δημοσίευσε βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της.

Μπορεί εδώ και πολλά χρόνια η παρουσιάστρια να απέχει από την τηλεόραση και να κρατάει ένα χαμηλό προφίλ από τα media, ωστόσο μοιράζεται αρκετές στιγμές της στα social media.

Σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είδαμε το εσωτερικό του σπιτιού της και πιο συγκεκριμένα του σαλονιού της.

Η Ρούλα Κορομηλά καθιστή μπροστά από το τραπεζάκι της, μας έδειξε το χώρο όπου απολαμβάνει χαλαρές στιγμές μαζί με φίλους της και πίσω ο λευκός καναπές της τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Μπορεί να μην γνωρίζατε πως είναι το εσωτερικό του σπιτιού της, ωστόσο αυτό που επίσης δεν γνώριζε κανείς είναι την αλήθεια στην κόντρα της με την Ελένη Μενεγάκη.