Κωνσταντίνος Αργυρός: Έβαλε δερμάτινο σακάκι και «κολλήσαμε» με το κόσμημά του! Είναι πράσινο...

Κούκλος αυτός, «κούκλικο» και το κόσμημα!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έβαλε δερμάτινο σακάκι και «κολλήσαμε» με το κόσμημά του! Είναι πράσινο...

O Κωνσταντίνος Αργυρός έβαλε δερμάτινο σακάκι και «κολλήσαμε» με το κόσμημά του! Είναι πράσινο και ταιριάζει σε όλους τους άντρες!

Ο τραγουδιστής, για μια ακόμη φορά παρέδωσε μαθήματα στιλ και έκανε το απόλυτο look! Εβαλε το δερμάτινο σακάκι του, έβαλε και το ρολόι του και πάθαμε έρωτα... εννοείται ξανά!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανακοίνωσε με αυτό το τρόπο τη νέα του συνεργασία που αναμένεται να σκίσει! Ιδού λοιπόν και η σχετική φωτογραφία:

Μάλλον βέβαια ετοιμάζεται και για μετακόμιση, όπως πρόδωσε μια φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram...

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έβαλε σακάκι από μωβ βελούδο και πάθαμε έρωτα (ξανά)! Πιο καλλονός από ποτέ!

O Κωνσταντίνος Αργυρός έβαλε σακάκι από μωβ βελούδο και πάθαμε έρωτα (ξανά)! Πιο καλλονός από ποτέ και σίγουρα αν δείτε την εμφάνισή του θα συμφωνήσετε μαζί μας!

Ο τραγουδιστής, αποφάσισε χτες να πάει για ένα prive κούρεμα! Λίγο πριν αποχωρήσει για την εμφάνισή του στην πίστα όμως, έβγαλε φωτογραφία στο Instagram και έγινε χαμός!

Εμείς κολλήσαμε στο σακάκι του, το οποίο ήταν όλο από μωβ βελούδο και είχε λεπτομέρειες από μαύρο. Αυτό άλλωστε, πρέπει να είναι το αγαπημένο του χρώμα αφού και το δεύτερο... σπίτι του είναι βαμμένο στο ίδιο χρώμα!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες και πείτε μας, δεν είναι πιο καλλονός από ποτε;

Κωνσταντίνος Αργυρός σακάκι με μωβ σακάκι

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Γκρέμισε» την πίστα με αυτή του την εμφάνιση! Έβαλε λευκό σακάκι με κουμπιά από στρας!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έβαλε λευκό σακάκι με κουμπιά από στρας και με αυτή του την εμφάνιση «γκρέμισε» την πίστα!

Ο ίδιος, εμφανίζεται εδώ και 8 μήνες στην Fantasia και κάθε Σαββατοκύριακο, το βραδινό κέντρο είναι όλο και πιο γεμάτο! Η τελευταία και πιο πρόσφατη εμφάνισή του όμως, δεν είχε καμία σχέση με όσες έχουμε δει μέχρι στιγμής!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επέλεξε κολλητό μπλουζάκι και σακάκι με ιδιαίτερο ύφασμα και κουμπιά όλο στρας! Το όλο look συμπλήρωσε ένα κρεμαστό με κορδόνι σε μαύρο χρώμα και μαύρο εφαρμοστό παντελόνι! Άλλωστε ο ίδιος, φαίνεται πως αγαπά πολύ το μαύρο χρώμα καθώς και το καμαρίνι του, είναι βαμμένο στο ίδιο χρώμα!

Ιδού και η σχετική ανάρτηση: