Ειρήνη - Μαρία Καζαριάν: Βγαλμένες από "παραμύθι"! Δεν μπορούσε κανείς να πάρει το βλέμμα του από πάνω τους!

Η εμφάνιση που "γύρισε' κεφάλια!

Ειρήνη - Μαρία Καζαριάν: Βγαλμένες από

Δεν μπορούσε κανείς να πάρει το βλέμμα του από πάνω τους, μιας και ήταν λες και βγήκαν από "παραμύθι"! Μια μοναδική εμφάνιση έκαναν οι αδερφές Καζαριάν! Η Ειρήνη και η Μαρία, θέλησαν να "ξεσκάσουν" και να γιορτάσουν την νέα χρονιά. Για αυτό βγήκαν έξω και "μαγνήτισαν" τους πάντες!

Οι δυο τους αποφάσισαν να περάσουν μια οικογενειακή βραδιά, και για αυτό τα "έσπασαν" στο BOX!

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly ήταν εκεί και τις "τσάκωσε" να ποζάρουν αγκαλιά, δίνοντας φιλιά. Πιο χαρούμενες από ποτέ, οι δυο αδερφές έκαναν τους πάντες μέσα στο μαγαζί να γυρίσουν να της κοιτάξουν με τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις.

Οι δυο τους επέλεξαν ρομαντικές εμφανίσεις στις αποχρώσεις του ροζ και του άσπρου, που τόνιζαν τα χαρακτηριστικά τους, ενώ φρόντισαν και να τονίσουν τα πρόσωπά τους με αρκετό μακιγιάζ, ώστε να αναδείξουν την φυσική τους ομορφιά.

 Ειρήνη - Μαρία Καζαριάν έξοδος
 Ειρήνη - Μαρία Καζαριάν εμφάνιση

Δείτε επίσης την Ειρήνη Καζαριάν, που επιλέγει τα πιο stylish ρολόγια και τι μας προτείνει να δοκιμάσουμε!

Μαρία Καζαριάν: Ποια είναι η αδερφή της Ειρήνης που ήρθε να κερδίσει το My style rocks; Όλα όσα δεν γνωρίζατε!

Ποια είναι η αδερφή της Ειρήνης από το GNTM που ήρθε να κερδίσει το My style rocks; Σας έχουμε όλα όσα δεν γνωρίζατε για την Μαρία Καζαριάν, ή αλλιώς τη νέα παίκτρια του ριάλιτι!

Ο ΣΚΑΪ έπαιξε τα πρώτα τρέιλερ για το My Style Rocks πoυ θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου. Στα πρώτα τρέιλερ της χρονιάς είδαμε μεταξύ άλλων διαγωνιζόμενων και την Μαρία Καζαριάν, αδερφή της περσινής νικήτριας του GNTM!

Η εντυπωσιακή καλλονή, δεν ακολουθεί τα χνάρια της αδερφής της. Αντιθέτως είναι barwoman, και όπως φαίνεται θέλησε να ακολουθήσει και την καριέρα των social media, καθώς ανεβάζει αρκετά συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια λοιπόν θα λέγαμε πως έχει αρχίσει να αποτελεί και από τα πιο δυνατά ονόματα των νέων infuncer, ενώ όπως δήλωσε η ίδια στο τρέιλερ είναι έτοιμη να φύγει με το έπαθλο!

«Είμαι η Μαρία Καζαριάν, είμαι 25 ετών κι απ’ ότι καταλάβατε είμαι η αδερφή της νικήτριας του περσινού GNTM Ειρήνης Καζαριάν. Ασχολούμαι με τη μόδα και την ομορφιά και είμαι σίγουρη ότι θα κερδίσω το φετινό My Style Rocks γιατί η Νίκη είναι στο DNA της οικογένειας Καζαριάν».

Να θυμίσουμε ωστόσο το πρόσωπο που λάτρεψε το κοινό και που φέτος δεν θα εμφανιστεί στους δέκτες μας, καθώς άλλαξαν τα πρόσωπα του τελευταίου κύκλου.