"Βόμβα" στο My Style Rocks! Μένει εκτός ο πιο αγαπητός κριτής!

Ήταν το μόνο σίγουρο όνομα!

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση για το «My Style Rocks», μιας και ο πιο αγαπητός κριτής του show, θα μείνει εκτός και τη θέση του θα πάρει ένα νέο πρόσωπο!

Το γνωστό παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ, επιστρέφει σε λίγο καιρό και όλοι έχουν μεγάλη αγωνία να δουν τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την κριτική επιτροπή.

Ήδη έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα μερικών παικτριών και θα συζητηθούν πολύ!

Ωστόσο πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση για την αποχώρηση ενός αγαπημένου κριτή, ο οποίος είχε δώσει τα χέρια με το κανάλι εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για τη Real Life, ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος είναι και το μόνο πρόσωπο σε ολόκληρο το ριάλιτι μόδας που ήταν σταθερός στο πόστο του από τον πρώτο κύκλο, δε θα συμμετέχει τελικά στην κριτική επιτροπή της νέας σεζόν.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα τη θέση του σχεδιαστή μόδας θα πάρει ο φωτογράφος Σπύρος Πώρος.

Σπύρος Πώρος my style rocks

My Style Rocks: "Έσκασε" νέο όνομα "βόμβα" για την κριτική επιτροπή! Δεν το περίμενε κανείς!

Ένα νέο όνομα που είναι σκέτη "βόμβα" "έσκασε" για την κριτική επιτροπή της νέας σεζόν του My Style Rocks! Είναι το όνομα που δεν περίμενε κανείς να ακούσει!

Ο νέος κύκλος του αγαπημένου παιχνιδιού μόδας πλησιάζει και όλοι κινούνται στους ρυθμούς του, μιας και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα της κριτικής επιτροπής.

Μετά από πολύ καιρό ανακοινώθηκε πως τη θέση της παρουσιάστριας θα πάρει τελικά η Κατερίνα Στικούδη!

Μέσα από την εκπομπή «Το πρωινό», έγινε μία "καυτή" αποκάλυψη σχετικά με το ποιον θα δούμε στην κριτική επιτροπή.

Συγκεκριμένα, στην κάμερα της εκπομπής μίλησε ο γνωστός φωτογράφος Σπύρος Πώρος ο οποίος αποκάλυψε πως του έχει γίνει πρόταση από την εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε: