Σάκης Ρουβάς: Δάκρυα χαράς στα μάτια του! Η τούρτα - υπερπαραγωγή και η έκπληξη της Παπαρίζου!

Τα πόσα έκλεισε ο τραγουδιστής;

Σάκης Ρουβάς: Δάκρυα χαράς στα μάτια του! Η τούρτα - υπερπαραγωγή και η έκπληξη της Παπαρίζου!

Ο Σάκης Ρουβάς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα χαράς που είχε στα μάτια του, τόσο με την τούρτα - υπερπαραγωγή, όσο και με την έκπληξη που του έκανε η αγαπημένη του συνεργάτιδα, Έλενα Παπαρίζου!

Ο τραγουδιστής γιόρτασε χτες τα γενέθλιά του και μία ξεχωριστή έκπληξη τον περίμενε στην σκηνή! Ο Στέλιος Ρόκκος και η Έλενα Παπαρίζου του έδεσαν τα μάτια και του ετοίμασαν κάτι υπέροχο!

Συγκεκριμένα, μία υπέροχη τούρτα περίμενε τον τραγουδιστή για τα 48α γενέθλιά του! Ο τραγουδιστής φυσικά δεν έκρυψε τη συγκίνησή του!

Μάλιστα η έκπληξη ήρθε σε μία δύσκολη στιγμή για τον τραγουδιστή, λίγες μέρες μετά από μία σοβαρή απώλεια που βίωσε!

ρουβάς γενέθλια

ρουβάς ηλικία
ρουβάς παπαρίζου

Σάκης Ρουβάς: Αποκαλύπτει για την εκπομπή-έκπληξη που θα παρουσιάζει! (Βίντεο)

Ο Σάκης Ρουβάς αποκαλύπτει για την εκπομπή-έκπληξη που θα παρουσιάζει!

Ο πασίγνωστος τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και το «After Dark».

Στην συνέντευξή του μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι θα δούμε σε γενικές βάσεις στο καινούριο project που ετοιμάζει με τον ΣΚΑΪ. Διαβάστε τα ευχάριστα νέα που ανακοίνωσε ο ίδιος!

Όταν ο Θέμης Γεωργαντάς τον ρώτησε τι είναι αυτό που τον έχει κάνει διαχρονικό τραγουδιστή, ο Σάκης Ρουβάς είπε χαρακτηριστικά:

«Νομίζω η μεγάλη μου αγάπη και το πάθος γι' αυτό που κάνω. Από τη στιγμή που ξεκίνησα να τραγουδάω και να κάνω δισκογραφία, δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει κάτι άλλο. Δεν πέρναγε καν από το μυαλό μου ότι θα κάνω κάτι άλλο».

Ενώ για τις κριτικές και για όλα όσα γράφονται είπε:

«Πάντα η κριτική είναι χρήσιμη γιατί μπορεί να διαπιστώσεις κάποια πράγματα και να μάθεις κάτι από αυτό. Όταν βλέπεις μια ωραία κριτική, παίρνεις κάποια πράγματα. Κάποιος όταν σου κάνει κριτική, θεωρητικά το κάνει για να σε βοηθήσει».

Μίλησε όμως όπως σας είπαμε και παραπάνω για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει.

Είπε συγκεκριμένα:

«Δεν μπορώ να σου πω πολλά πράγματα. Είναι μια σειρά από ντοκιμαντέρ, στα οποία βλέπουμε τη ζωή κάποιων ανθρώπων που έχουν φύγει από τη ζωή και άφησαν το στίγμα τους κυρίως στην τέχνη. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Δεν ήταν ιδέα του ΣΚΑΙ, η ιδέα είναι μιας ομάδας που δουλεύουμε μαζί τα τελευταία χρόνια».

Δείτε το σχετικό βίντεο: