Σίσσυ Χρηστίδου: Έβαλε λευκό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι! Πόζαρε στη βροχή και έκανε αντίθεση με τα κόκκινα μαλλιά της!

Η Σίσσυ παρέδωσε μαθήματα στιλ!

Σίσσυ Χρηστίδου: Έβαλε λευκό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι! Πόζαρε στη βροχή και έκανε αντίθεση με τα κόκκινα μαλλιά της!

H Σίσσυ Χρηστίδου έβαλε λευκό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι! Πόζαρε στη βροχή και έκανε αντίθεση με τα κόκκινα μαλλιά της, σε μια φωτογραφία που είναι πραγματικά για βραβείο!

Η παρουσιάστρια, μετά την εκπομπή της, όπου έκανε μια συγκλονιστική εμφάνιση με μπλε φόρεμα, πέταξε για Κωνσταντινούπολη!

Εκεί, φωτογραφήθηκε με το τέλειο look για βροχερές και κρύες μέρες, αφού μας απέδειξε ότι το στιλ δεν κολλάει σε λεπτομέρειες. Η Σίσσυ Χρηστίδου έβαλε λευκό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι, τα οποία έκαναν άψογη αντίθεση με τα κόκκινα μαλλιά της. Δείτε την σχετική φωτογραφία από το Instagram:

Σίσσυ Χρηστίδου: Έβαλε τζιν «σωλήνα» και τα πόδια της έμοιαζαν 2 μέτρα! Αδυνάτισε κι άλλο, τι παπούτσια φόρεσε;

Η Σίσσυ Χρηστίδου έβαλε τζιν «σωλήνα» και τα πόδια της έμοιαζαν 2 μέτρα! Αδυνάτισε κι άλλο, τι παπούτσια φόρεσε και προκάλεσε ταραχές; Όλες οι λεπτομέρειες για το look της!

Η παρουσιάστρια του Open tv είναι ξεκάθαρα στα καλύτερά της! Η εκπομπή της πάει πολύ καλά, αλλά στα προσωπικά της έχει βρει τις ισορροπίες της μετά τον χωρισμό από τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Όλα τα παραπάνω... βγαίνουν προς τα έξω, όπως λέει και ο λαός και η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αδυνατίσει αρκετά, με την πιο πρόσφατη εμφάνισή της με τζιν «σωλήνα» να τονίζει τα λεπτά πόδια της, που έμοιαζαν 2 μέτρα! Το αθλητικό της look ολοκλήρωσε με παπούτσια Adidas και η σχετική της φωτογραφία στο Instagram σάρωσε σε likes! Λέτε να την είδε και ο Μαραντίνης, παρόλο που βρίσκεται στο εξωτερικό;