Τι συμβαίνει με την παράσταση «Η Παριζιάνα» μετά τον θάνατο της Έρρικας Μπρόγιερ και το ατύχημα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου;

Σοκαρισμένος ο θίασος!

Τι συμβαίνει με την παράσταση «Η Παριζιάνα» μετά τον θάνατο της Έρρικας Μπρόγιερ και το ατύχημα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου;

Μετά τον θάνατο της Έρρικας Μπρόγιερ και το ατύχημα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου τι συμβαίνει με την παράσταση «Η Παριζιάνα»;

Ο ξαφνικός θάνατος της Έρρικας Μπρόγιερ σε ηλικία 77 ετών, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, προκάλεσε μεγάλη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο!

Η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε αποχωρήσει από την θεατρική παράσταση «Η Παριζιάνα», στην οποία πρωταγωνιστούσε, εξαιτίας μια αδιαθεσίας που είχε και όλοι πίστευαν πως δεν είναι κάτι το ανησυχητικό και ότι απλά έχει κουραστεί.

Η εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου» έλυσε την απορία για το τι θα συμβεί στην παράσταση του θεάτρου Broadway μετά από αυτό το τραγικό γεγονός, αλλά και το ατύχημα της Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Ο θίασος είναι αρκετά σοκαρισμένος και δεν επιθυμεί να γίνει κάποια αλλαγή και έτσι λοιπόν τον ρόλο ανέλαβε η νεαρή ηθοποιός, Μαριάννα Μαυριανού.

Όσο για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αν και έχει πόνους σε όλο το σώμα αλλά θα επιστρέψει κανονικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις την Τετάρτη και θα παίξει κανονικά στην «Παριζιάνα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Έρρικα Μπρόγιερ: Ενός λεπτού σιγή προς τιμήν της στην «Παριζιάνα»!

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε στο θέατρο Broadway στην παράσταση «Παριζιάνα», προς τιμήν της Έρρικας Μπρόγιερ, η οποία έφυγε από τη ζωή εχθές το πρωί.

Σύσσωμοι οι συντελεστές της παράστασης, έσπευσαν να τιμήσουν την κορυφαία ηθοποιό, η οποία συμμετείχε στην παράσταση, αποχώρησε όμως λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο Κώστας Μαρτάκης, που επίσης συμμετέχει στην παράσταση, ανέβασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, βίντεο με το ενός λεπτού σιγή που τηρήθηκε και ήταν εμφανώς συγκινημένος.

Δεν ήταν λίγοι άλλωστε οι άνθρωποι που έσπευσαν να στείλουν τις ευχές για συλλυπητήρια, στην οικογένεια της ηθοποιού!

παριζιάνα μπρόγιερέρρικα μπρόγιερ θάνατος