Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αδιανόητο! Δεν φαντάζεστε τι έκανε μετά το ατύχημα στο θέατρο!

Η ανάρτηση στο Instagram!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αδιανόητο! Δεν φαντάζεστε τι έκανε μετά το ατύχημα στο θέατρο!

Αδιανόητο δεν φαντάζεστε τι έκανε η Πηνελόπη Ανασταστοπούλου μετά το ατύχημα στο θέατρο!

Η ηθοποιός πριν λίγες ημέρες είχε ένα σοβαρό ατύχημα στο θέατρο. Συγκεκριμένα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έπεσε από τα σκαλιά την ώρα που πήγαινε από τη σκηνή στο καμαρίνι της και αμέσως της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο παραγωγός της παράστασης, Μαυρίκιος Μαυρικίου σχολίασε από τη μεριά του: «Ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα για εμάς σήμερα με το θάνατο της αγαπημένης μας Έρρικας. Είπαμε όμως να παίξουμε και να αφιερώσουμε την παράσταση σε εκείνη. Δυστυχώς όμως μετά το τέλος της παράστασης είχαμε το ατύχημα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, η οποία έπαιξε και το ρόλο της Έρρικας στην παράσταση. Περιμένω να μάθω πως είναι η κατάσταση της υγείας της»!

Η ηθοποιός δυο μέρες μετά το ατύχημα πήγε για πεντικιούρ και έγραψε στην ανάρτηση της: : «pampering while healing in the hands of o metalhead. Thank god» .

Πηνελόπη Αναστασοπούλου ατύχημα

Θυμίζουμε πως η ηθοποιός ήταν ψυχολογικά φορτισμένη από το θάνατο της συνεργάτιδας της, Έρρικας Μπρόγιερ.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δεν φαντάζεστε για ποιον λόγο είχε απαγόρευση εξόδου από την χώρα

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε μια αποκάλυψη καθώς όπως η ίδια είπε για ένα διάστημα είχε απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Dot. και εξήγησε το τι ακριβώς είχε συμβεί. «Προσπάθησα να φύγω κάποια στιγμή στο εξωτερικό, αλλά είχα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για κάποια χρόνια και δεν μπορούσα να φύγω.

Είχα πάει σε μια συναυλία, όπου έγιναν επεισόδια και μέσα στον κόσμο που πιάσανε, πιάσανε και μένα. Είχαν κάψει και αυτοκίνητα, όπως και το δικό μου και θεώρησαν ότι εγώ έκαψα μόνη μου το αυτοκίνητό μου. Μας έπιασαν την ώρα που τρέχαμε να σωθούμε, γιατί έπεφταν οι μολότοφ “βροχή” και ήταν επικίνδυνο για τη σωματική μας ακεραιότητα.

Μας πιάσανε κι ενώ εμένα με άφησαν να φύγω, ήταν οι φίλοι μου μαζί και το αμάξι μας που καιγόταν και δεν είχα τρόπο να φύγω. Το αυτοκίνητο δεν ήταν δικό μου, ήταν των φίλων μου. Κι έμεινα μαζί τους και αυτό ήταν το τέλος της καριέρας μου στο εξωτερικό. Αυτό το πράγμα κράτησε εφτά ολόκληρα χρόνια, να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες, επειδή πήγαμε σε μια συναυλία

Έγιναν δικαστήρια, δεν ερχόντουσαν να καταθέσουν οι αστυνομικοί και γινόταν μία ιστορία πολύ άσχημη. Είχα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Κάθε πρώτη του μηνός πήγαινα στο τμήμα. Αυτό κράτησε από το 2000 έως το 2007», αποκάλυψε.

Πριν λίγο καιρό η ηθοποιός είχε κάνει μια τρυφερή ανάρτηση για τα πρώτα γενέθλια της δεύτερης κόρης της.