My Style Rocks: Ο Λάκης Γαβαλάς "προδίδει" τα μυστικά του! «Με ετοιμάζανε εδώ και χρόνια...»!

Είπε τα πάντα για το παιχνίδι!

My Style Rocks: Ο Λάκης Γαβαλάς

Ο Λάκης Γαβαλάς δε διστάζει στιγμή και "προδίδει" όλα τα μυστικά για το φετινό «My Style Rocks» στο οποίο θα είναι κριτής! «Με ετοιμάζανε εδώ και χρόνια»!

Ο αγαπημένος σχεδιαστής μόδας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1, και μίλησε για τη νέα του συνεργασία με τον ΣΚΑΪ και τη συμμετοχή του με το «My Style Rocks»!

«Με… ετοιμάζανε εδώ και τρία χρόνια αλλά λόγω των επαγγελματικών μου χρόνων δεν μπορούσα και φέτος είπαμε να είμαστε όλοι μαζί” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς. “Διευκρινίζω ότι εμείς δεν έχουμε να κάνουμε με την ομορφιά και το μοντέλο, το οποίο είναι κλεισμένο σε ένα χώρο για να μπορέσει να βγάλει και έναν χαρακτήρα. Εδώ είναι κοπέλες που καλούνται να βελτιώσουν το στιλ τους, χωρίς να έχει σημασία το ύψος τους, τα κιλά τους, τα μαλλιά τους. Οφείλουν να εξελίξουν το στιλ που έχουν».

«Ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν καμιά σχέση με όσους έλεγαν ότι μαλώναμε, ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Εγώ είχα πει, άλλωστε, πως ο Στέλιος ξέρει πολύ καλά πως έχει το θέμα εδώ και δυο χρόνια». Θυμίζουμε, πως ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε και πριν από λίγο καιρό για την κόντρα που του χρεώνουν με τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Ενώ συνέχισε: «Με την Έλενα Χριστοπούλου είχαμε ξεκινήσει με μια φιλική παρεξήγηση. Όταν με είχαν ρωτήσει σε μια εκπομπή για εκείνη, τι βαθμό θα έδινα δηλαδή στο στιλ της, είχα πει πως υπάρχουν φορές που θα της έβαζα ένα 3 στα 5 και άλλες φορές 15 στα 5. Προφανώς και το λύσαμε, δεν υπήρχε κάτι, γελάσαμε στο τέλος».

Ενώ όταν ρωτήθηκε για την Κατερίνα Στικούδη είπε: «Αγαπώ και την Αραβανή σαν ένα πολύ φίνο κορίτσι και την Σπυροπούλου, μακάρι να μπορούσαν να είναι τρεις οι παρουσιάστριες. Η κάθε μία έχει τη δική της προσωπικότητα. Η Κατερίνα Στικούδη έχει μεγάλο ρεύμα, τώρα, γιατί έχει το σίριαλ και τραγουδάει το βράδυ. Θα είναι μια χαρά».

Ενώ στο τέλος σχολίασε: «Δεν θέλω ριάλιτι καθόλου. Από εμένα τουλάχιστον δεν θα φανεί κάτι τέτοιο».

Ο Λάκης Γαβαλάς "αδειάζει" δημόσια το «My Style Rocks»: «Εάν μου πληρώσουν εισιτήρια για Τόκιo, Λος Άντζελες και σπα τότε θα...»

Ο Λάκης Γαβαλάς δε διστάζει καθόλου και "αδειάζει" δημόσια στο «My Style Rocks»! «Εάν μου πληρώσουν εισιτήρια για Τόκιo, Λος Άντζελες και σπα τότε θα...»!

Ο γνωστός σχεδιαστής πέταξε για μία ακόμη φορά ατάκες που "καίνε" και χωρίς κανέναν ενδοιασμό "έθαψε" το παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ!

Λάκης Γαβαλάς: "Βράζει" ο σχεδιαστής για τον "πλειστηριασμό" των εγκαταστάσεων της εταιρείας του!

Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, "Happy Day", ακούσαμε τον Λάκη Γαβαλά να λέει:

«Εάν ο σταθμός και η εκπομπή μου πληρώσουν τα τέσσερα εισιτήρια που έχω κανονίσει να πάω στο Τόκιο, τα τρία εισιτήρια για να πάω στο Λος Άντζελες και δύο που θα πήγαινα σε ένα σπα, που στοιχίζουν πάρα πολλά λεφτά, μπορεί και να λάβω μέρος. Σε όποια εκπομπή».

Ενώ συνέχισε: «Θα έχετε πολύ ωραία πράγματα να δείτε, είτε είμαι εγώ είτε άλλοι. Τα κανάλια και ειδικά το συγκεκριμένο έχουν πάρει το μήνυμα και θέλουν να κάνουν πολύ ωραία πράγματα».

Την ίδια στιγμή δε δίστασε να αποκαλύψει: «Έχω προτείνει και μια δική μου εκπομπή στον ΣΚΑΪ».