Ολυμπία Χοψονίδου: Με λευκό φόρεμα δίπλα από την οικογένεια της! Ο Σπανούλης την έβλεπε και δεν σταμάτησε να χαμογελάει!

Φωτογραφία μέσα από το σπίτι τους!

Ολυμπία Χοψονίδου: Με λευκό φόρεμα δίπλα από την οικογένεια της! Ο Σπανούλης την έβλεπε και δεν σταμάτησε να χαμογελάει!

Με λευκό φόρεμα δίπλα από την οικογένεια της στάθηκε η Ολυμπία Χοψονίδου. Ο Βασίλης Σπανούλης την έβλεπε και δεν σταμάτησε να χαμογελάει.

Οι δυο τους έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια. Τα πέντε παιδιά τους και σε λίγο καιρό έξι είναι η προτεραιότητα τους.

Τα Χριστούγεννα τα πέρασαν όλοι μαζί στο σπίτι και οι φωτογραφίες τους θα σας κάνουν να «λιώσετε» μέσα από το σπίτι τους.

Η Ολυμπία Χοψονίδου, μοιράστηκε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους, όπου πόζαρε ντυμένη στα λευκά στο πλευρό της οικογένεια της και τα σχόλια «έπεσαν» βροχή.

Λίγο καιρό πριν γεννήσει, δείτε για πρώτη φορά τον μπαμπά της και πόσο μοιάζουν.

Ολυμπία Χοψονίδου: Με λευκά και στέμμα έμοιαζε με βασίλισσα! Ο Σπανούλης δεν "ξεκολλούσε" από την φωτογραφία!

Λευκά ρούχα και στέμμα φόρεσε η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης δεν "ξεκολλούσε" από την φωτογραφία της. Έμοιαζε με βασίλισσα.

Το μοντέλο που πλέον έχει αφιερωθεί στο μεγάλωμα των πέντε παιδιών της που σε λίγες ημέρες θα γίνουν 6, σε κάθε φωτογράφιση της εντυπωσιάζει.

Η φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκι, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από φωτογράφιση που είχε με την Ολυμπία Χοψονίδου.

Το μοντέλο πόζαρε με λευκό φόρεμα και στέμμα στα μαλλιά της και είναι πανέμορφη.

Η οικογένεια της σε λίγο θα υποδεχτεί το νέο μέλος και ήδη γνωρίζουμε το φύλο του μωρού.

Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Στο σαλόνι του σπιτιού τους έχουν καθρέφτη από... χρυσό! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο αποδεικνύει ότι ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου στο σαλόνι του σπιτιού τους έχουν καθρέφτη από... χρυσό!

Η καλλονή Ολυμπία Χοψονίδου διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωή της, αφού από μέρα σε μέρα θα υποδεχτεί στον κόσμο το 6ο καρπό του έρωτα της με τον γνωστό μπασκετμπολίστα!

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συνεχώς στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, η Ολυμπία Χοψονίδου θέλοντας να ευχηθεί στους ακόλουθους της «καλή χρονιά» δημοσίευσε μια οικογενειακή στιγμή! Το βλέμμα μας όμως δε θα μπορούσε να μην πέσει πάνω στον καθρέφτη που έχουν στο σαλόνι τους, αφού είναι όλο από χρυσό!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης παιδιά σπίτι σαλόνι

Επίσης, στο σπίτι της με τον Βασίλη Σπανούλη έχει στον ίδιο χώρο σαλόνι και τραπεζαρία! Εικόνα από το εσωτερικό!