Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Βόμβα" θα πέσει στον ALPHA! Η συνάντησή της με την βασίλισσα της τηλεόρασης θα σπάσει ρεκόρ σε νούμερα!

Πότε θα τις δούμε μαζί;

Σταματίνα Τσιμτσιλή:

Η συνάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή και της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης που δεν είναι άλλη από την Ελένη Μενεγάκη θα είναι σα μια μικρή "βόμβα" που θα πέσει στον ALPHA! Θα σπάσει σίγουρα ρεκόρ σε νούμερα!

Πότε θα δούμε μαζί τις δυο αυτές κυρίες;

Τις προηγούμενες ημέρες είχε προγραμματιστεί η συνάντηση αυτή, συνάντηση μεγατόνων όπως θα την χαρακτήριζε κανείς αλλά λόγω του προβλήματος υγείας της Σταματίνας που την έκανε να αποχωρήσει, μάλιστα, στα μισά της εκπομπής της "πάγωσε" όλο αυτό!

Ωστόσο, τα δυο αυτά δυνατά χαρτιά του τηλεοπτικού σταθμού θα βρεθούν σήμερα μαζί, στο πλατό της Ελένης και... προβλέπεται πως θα γίνει πανικός αποκαλύψεων!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι ευχές της Ελένης για καλή ανάρρωση στην παρουσιάστρια και η αποκάλυψη! Σήμερα ήταν να...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα είναι άρρωστη και η Ελένη Μενεγάκη έστειλε της ευχές την στην παρουσιάστρια ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για σήμερα.

Η παρουσιάστρια του Happy Day αισθάνθηκε το πρωί της Παρασκευής μια έντονη αδιαθεσία και αποχώρησε από την εκπομπή λέγοντας.

«Παιδιά έχω μια επιδείνωση περίεργη, δεν νιώθω πάρα πολύ καλά. Θα σας αφήσω να κλείσετε εσείς την εκπομπή, να πάω σπίτι να ξεκουραστώ. Είμαι άρρωστη από χθες. Δεν μου έχει ξανατύχει. Δουλεύω από 18 χρονών, είμαι 38, 20 χρόνια δεν έχω λείψει ποτέ από τη δουλειά μου, αλλά ειλικρινά νιώθω ότι δεν έχω δυνάμεις να βγάλω την εκπομπή. Απλά σας το λέω, πάω να ξεκουραστώ. Ήταν ο γιος μου λίγο άρρωστος» είπε.

Από την άλλη η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε περαστικά στην παρουσιάστρια και αποκάλυψε μάλιστα πως σήμερα ήταν να είναι καλεσμένη στην εκπομπή της όμως εξαιτίας της ίωσης που την ταλαιπωρεί δεν θα βρίσκοταν εκεί.

Πριν λίγο καιρό και τα παιδιά της παρουσιάστριας είχαν βγει στην εκπομπή με αποτέλεσμα να συγκινηθεί.