Άννα Μενενάκου: "Πιστεύω σε μια ανώτερη δύναμη!" - "Ζήτησα την βοήθεια ψυχολόγου για να εξελιχθώ!"

Αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό YOU!

Άννα Μενενάκου:

"Πιστεύω σε μια ανώτερη δύναμη!" - "Ζήτησα την βοήθεια ψυχολόγου για να εξελιχθώ!" - Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Άννα Μενενάκου στο περιοδικό YOU!

Αποχαιρετώντας το 2019 με μία εντυπωσιακή φωτογράφιση μόνο για το YOU, η ηθοποιός θυμάται τα πρώτα της βήματα, αποκαλύπτει πως αυτή την περίοδο είναι σε σχέση, ενώ παράλληλα αλλάζει όσα είχε δεδομένα όσον αφορά τη συγκατοίκηση και εξηγεί τον λόγο που είναι χαρούμενη γι' αυτό.


Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ για το περιοδικο YOU

Τι θα έκανε αν κέρδιζε το λαχείο, όπως οι πρωταγωνιστές του σίριαλ του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος» στο οποίο πρωταγωνιστεί; «Δεν το σκέφτομαι έτσι. Για μένα κερδισμένο λαχείο είναι η κάθε μέρα που ξυπνάω και νιώθω πως το σώμα και το μυαλό μου λειτουργούν καλά», δηλώνει η Άννα Μενενάκου και υποστηρίζει πως τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...

Ονειρευόσουν από τότε να γίνεις ηθοποιός;

Αυτό που ονειρευόμουν από μικρή ήταν να αλλάξω τον κόσμο. Ήμουν πολύ ρομαντική και εξακολουθώ να είμαι. Τον τρόπο μέσα από τον οποίο θα το προσπαθούσα, άφησα τη ζωή να μου τον δείξει και εκείνη με οδήγησε στο θέατρο.

Τα πρώτα σου χρόνια είχαν κλειστές πόρτες;

Όχι, ξεκίνησα να δουλεύω στην τηλεόραση από το 2ο έτος της σχολής. Βέβαια, θεωρώ ότι η πορεία μας δεν εξαρτάται μόνο από τους άλλους και αν θα μας διαλέξουν, αλλά από εμάς τους ίδιους, τις επιλογές μας και, φυσικά, από το πόσο ανοιχτοί, διαθέσιμοι και γενναιόδωροι είμαστε για να δεχτούμε τα πράγματα που μας έρχονται.

Έχεις φύγει από δουλειά εξαιτίας κακής συμπεριφοράς συναδέλφου;

Δεν έχω φύγει από καμία δουλειά, ούτε υπάρχει συνάδελφος που να έχω κακές σχέσεις. Με τους συναδέλφους μου ή έχω σχέσεις εκτίμησης και σεβασμού ή δεν έχω καθόλου, παρά μόνο τις επαγγελματικές. Δεν χρειάζεται και να είσαι φίλος με κάποιον για να συνεργαστείς σωστά και να βγάλεις ένα καλό αποτέλεσμα. Όμως ο χώρος μας είναι αγαπησιάρικος στην πλειονότητά του, συνήθως μόνο φίλους κερδίζω και μερικές φορές σχέσεις ζωής.

Όταν σου έγινε η πρόταση για το «Αν ήμουν πλούσιος» δέχτηκες κατευθείαν;

Διάβασα το σενάριο, όπως πάντα, το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον και ο ρόλος που μου προτάθηκε ήταν πολύ κόντρα σε αυτό που είμαι ως άνθρωπος και ως γυναίκα. Εκτός του ρόλου, η σειρά πλαισιώνεται από εξαιρετικούς συναδέλφους και αυτό με έκανε να πάρω την απόφασή μου σχετικά γρήγορα.

Αν κέρδιζες το λαχείο, όπως οι ήρωες στη σειρά, ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα έκανες;

Δεν το σκέφτομαι έτσι. Για μένα κερδισμένο λαχείο είναι η κάθε μέρα που ξυπνάω, ανοίγω τα μάτια μου και νιώθω πως το σώμα και το μυαλό μου λειτουργούν καλά. Μεγαλύτερο λαχείο από αυτό δεν υπάρχει.

Δείτε φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της στο Λυκαβηττό!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ