Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Απέραντη θλίψη!

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό κόσμο, με την είδηση πως πέθανε ένας αγαπημένος και πασίγνωστος ηθοποιός στα 27 του!

Πέθανε σε ηλικία 27 ετών ο ηθοποιός Harry Hains που συμμετείχε στο "American Horror Story". Τον θάνατο του Hains γνωστοποίησε η μητέρα του, Jane Badler. Η ίδια, η οποία είχε παίξει στη σειρά επιστημονικής φαντασίας "V", τόσο κατά τη δεκαετία του 1980 όσο και κατά το ριμέικ της το 2009, ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι ο γιος της, που είχε γεννηθεί στην Αυστραλία το 1992, πέθανε στις 7 Ιανουαρίου.

Ακόμη μία θλιβερή είδηση που σόκαρε τον καλλιτεχνικό χώρο, μετά την αυτοκτονία γνωστού σεναριογράφου!

«Ήταν 27 και είχε όλον τον κόσμο στα πόδια του. Αλλά δυστυχώς πάλευε με ψυχική ασθένεια και εξαρτήσεις. Υπήρξε μία υπέροχη αναλαμπή που έλαμψε για λίγο. Μου λείπεις Harry, κάθε μέρα στη ζωή μου», έγραψε η Jane Badler.

Πέρα από το "American Horror Story", συμμετείχε στις τηλεοπτικές σειρές "Sneaky Pete" και "The OA", πρωταγωνίστησε στο "The Surface" του 2014 και πήρε βασικούς ρόλους σε ανεξάρτητες παραγωγές. Εργαζόταν και ως μοντέλο ενώ έγραψε και μουσική με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο ANTIBOY.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στο Λος Άντζελες. Πηγή: www.lifo.gr

Πηγή: www.lifo.gr

Πένθος! «Έσβησε» γνωστός ηθοποιός! Ήταν γιος παρουσιαστή...

«Έσβησε» γνωστός ηθοποιός και επικρατεί πένθος στην οικογένεια του. Ήταν γιος παρουσιαστή ειδήσεων στην τηλεόραση.

Πέθανε στο σπίτι του στη Σάντα Μόνικα, όπως ανακοίνωσε ο γιος του Λόγκαν Μπερνς, ο οποίος είναι παρουσιαστής ειδήσεων στο KUSI-TV San Diego.

Ο λόγος για τον Edd Byrnes, πρωταγωνιστή της τηλεοπτικής επιτυχίας των δεκαετιών του 1950 και 1960 "77 Sunset Strip", ο οποίος συμπρωταγωνίστησε στο “Grease” το 1978.

Ο ηθοποιός πέθανε χθες σε ηλικία 87 ετών.

Ο Edd Byrnes έγινε γνωστός από τον ρόλο στο αστυνομικό δράμα "77 Sunset Strip” του ABC ως Kookie, εργαζόμενος σε πάρκινγκ νυχτερινού κλαμπ, δίπλα στο γραφείο των ιδιωτικών ντετέκτιβ, Έφρεμ Ζίμπαλιστ και Ρότζερ Σμιθ.

Edd Byrnes πέθανε

Η είδηση του θανάτου του, έρχεται μετά την αυτοκτονία επίσης γνωστού ηθοποιού και το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας του.