Survivor: Αυτή η παίκτρια κόντεψε να «χαθεί» μέσα στο παιχνίδι! Σήμερα τα πέταξε όλα και σαρώνει!

Πάρτε χαπάκι και... δείτε την!

Survivor: Αυτή η παίκτρια κόντεψε να «χαθεί» μέσα στο παιχνίδι! Σήμερα τα πέταξε όλα και σαρώνει!

Αυτή η παίκτρια από το Survivor κόντεψε να «χαθεί» μέσα στο παιχνίδι! Σήμερα τα πέταξε όλα και σαρώνει αφού έχει γίνει καλλονή!

Η ίδια, είχε προκαλέσει έως και την ανησυχία πολλών, αφού κάποια στιγμή στο παιχνίδι έκοψε την επικοινωνία με όλους και λίγο αργότερα αποχώρησε.

Ωστόσο, όχι μόνο τα κατάφερε και βρήκε τον εαυτό της, αλλά έχει σαρώσει με την πορεία της στην μουσική! Κυκλοφορεί την μια επιτυχία μετά την άλλη και πρόσφατα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία από το νέο της βίντεο κλιπ! Δείτε την:

Έχετε δει πώς είναι η Ροδάνθη σήμερα;

Πρώην παίκτρια του Survivor τα "πέταξε" όλα! Η φωτογραφία με το σουτιέν που προκαλεί πανικό!

Τα "πέταξε" όλα και δε δίστασε στιγμή! Αυτή η πρώην παίκτρια του survivor προκαλεί σωστό πανικό με τη φωτογραφία της με το σουτιέν!

Ήταν χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο ωραίες παίκτριες που είδαμε στην πρώτη σεζόν του Survivor στο ΣΚΑΪ! Αυτή η παίκτρια από την ομάδα των «Μαχητών» είναι σκέτη φωτιά!

Survivor: Παίζεις «σκάκι» στους κοιλιακούς αυτής της παίκτριας! Δεν ήταν τόσο «φέτες» στο παιχνίδι...

Ο λόγος φυσικά για την Ελισάβετ Δοβλιατίδου. Το πανέμορφο μοντέλο πόζαρε χωρίς μπλουζάκι και το πλούσιο μπούστο της προκάλεσε χαμό στα μέσα κοινωνική δικτύωσης! Δε θα μπορούσε βέβαια να γίνει και κάτι διαφορετικό αφού πρόκειται για ένα κορίτσι... μάλαμα!

Μπορεί η Ελισάβετ να αποχώρησε σχετικά νωρίς από το Survivor, κατάφερε όμως να ξεχωρίσει με την ομορφιά της. Βγαίνοντας από το παιχνίδι, αφοσιώθηκε στην καριέρα της ως μοντέλο.