Κηδεία Έρρικας Μπρόγιερ: "Κατέρρευσε" στην κάμερα η Αλίκη Κατσαβού! "Μια φίλη, μια αδελφή..."

Δεν άντεξε!

Κηδεία Έρρικας Μπρόγιερ:

"Μια φίλη, μια αδελφή. Ένας άνθρωπος ευγενικός, με λεπτούς τρόπους!" "Κατέρρευσε" την ώρα που μίλαγε στην κάμερα η Αλίκη Κατσαβού για την λατρεμένη ηθοποιό! Η ίδια πήγε στην κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Την στιγμή που την πλησίασαν οι κάμερες η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει άλλο την θλίψη της και "έσπασε", ξεσπώντας σε λυγμούς.

Γεμάτη δάκρυα η ίδια δήλωσε, «Ένας άνθρωπος ευγενικός, με λεπτούς τρόπους, απίστευτης ομορφιάς, ευγένειας… Μια φίλη, μια αδελφή. Ένα πρόβλημα με το πόδι του δεν επέτρεψε στον Κώστα να είναι εδώ σήμερα, αλλά είναι με τη σκέψη του και την καρδιά του και γι’ αυτό είμαι εγώ εδώ για να εκπροσωπήσω κι εκείνον».

Ενώ εκείνη την στιγμή βρισκόταν κοντά της και ο Αντώνης Λουδάρος, όπου είπε χαρακτηριστικά, «Είναι πολύ δύσκολο να μιλάς μπροστά σε ένα κοιμητήριο για συνεργασίες. Η Έρρικα Μπρόγιερ ήταν αυτό που έχουν όλοι οι Έλληνες στην καρδιά τους, ένα σπάνιο λουλούδι, μια κυρία. Ένας άνθρωπος ευγενής, συνεργάσιμος, κυρία, πραγματικά κυρία. Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι για το γεγονός πόσω μάλλον η οικογένειά της. Τι να πει κανείς; Είχε πάθος για τη δουλειά της, το έκανε με μεγάλη χαρά. Ήταν πολύ ξαφνικό, κανείς δεν το περίμενε».

Αλίκη Κατσαβού Κηδεία Έρρικας Μπρόγιερ
Αλίκη Κατσαβού δάκρυα

Συγκλονισμένος από το συμβάν μίλησε και ο ίδιος ο Κώστας Βουτσάς, αποκαλύπτοντας τον λόγο που δεν πήγε.

Κηδεία Έρρικας Μπρόγιερ: «Ραγίζουν» καρδιές οι πρώτες εικόνες από το νεκροταφείο!

«Ραγίζουν» καρδιές οι πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν από το νεκροταφείο για την κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ!

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν σήμερα το μεσημέρι στο Νεκροταφέιο Ζωγράφου την Έρρικα Μπρόγιερ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 χρόνων, ύστερα από σύντομη και άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Η κόρη της Σάντρα Βουτσά δεχόταν τα πιο θερμά συλλυπητήρια όλων, ενώ δεν μπόρεσαν να παραστούν στην κηδεία ο Κώστας Βουτσάς, πρώην σύζυγος της Έρρικας Μπρόγιερ και η αδελφή της, Μαργαρίτα Μπρόγιερ.

Κηδεία Μπρόγιερ Σάντρα κόρη

Κηδεία Μπρόγιερ στεφάνι

Κηδεία Μπρόγιερ καλλιτέχνες

Κηδεία Έρρικα Μπρόγιερ Βασίλης ΚαπερνάροςΚηδεία Έρρικα Μπρόγιερ  Άννα Φόνσου Κηδεία Έρρικα Μπρόγιερ  Νίκος Χατζηνικολάου

Κηδεία Έρρικας Μπρόγιερ φέρετρο Κηδεία Έρρικα Μπρόγιερ  Κρίστι ΚρανάΚηδεία Έρρικα Μπρόγιερ Σπύρος Μπιμπίλας Αλίκη Κατσαβού

Κηδεία Έρρικας Μπρόγιερ Τζωρτζίνα Παγώνη Δημήτρης ΓιώτηςΚηδεία Έρρικας Μπρόγιερ Κώστας ΜαρτάκηςΚηδεία Έρρικας Μπρόγιερ Γωγώ Αυγερινοπούλου Μαυρίκιος Μαυρικίου