Αλίκη Κατσαβού: Το πρώτο μήνυμα μετά την κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ! Ανατριχιάζει η φιγούρα του Ευριπιώτη δίπλα της!

Η φωτογραφία από το παρελθόν!

Αλίκη Κατσαβού: Το πρώτο μήνυμα μετά την κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ! Ανατριχιάζει η φιγούρα του Ευριπιώτη δίπλα της!

Δημοσίευσε το πρώτο μήνυμα μετά την κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ, η Αλίκη Καταβού και η φιγούρα του Κώστα Ευριπιώτη δίπλα της στην φωτογραφία ανατριχιάζει!

Η σύζυγος του Κώστας Βουτσά εχθές βρέθηκε στην κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μάλιστα την είδαμε να καταρρέει μπροστά στις κάμερες!

Η Αλίκη Κατσαβού μία μέρα μετά από το τελευταίο «αντίο» στην Έρρικα Μπρόγιερ δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, στην οποία φαίνεται καθαρά η ίδια, η Έρρικα Μπρόγιερ, ο Κώστας Βουτσάς και ο Κώστας Ευριπιώτης, που «έφυγε» κι εκείνος από την ζωή πριν από λίγο καιρό!

Η εικόνα αυτή μιλάει από μόνη και ανατριχιάζει κι έτσι η Αλίκη Κατσαβού επέλεξε να γράψει πάνω της μια λέξη, το «Αντίο»!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Αλίκη Κατσαβού Κώστας Βουτσάς Έρρικα Μπρόγιερ Κώστας Ευριπιώτης

Κώστας Βουτσάς: Λείπει από την κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ! Αυτός είναι ο λόγος που θα σας συγκλονίσει!

Αυτός είναι ο λόγος που ο Κώστας Βουτσάς δεν θα εμφανιστεί σήμερα στην κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ! Θα σας συγκλονίσει! Ο ηθοποιός τα αποκάλυψε όλα!

O ίδιος μετά τον θάνατο της πρώτης του συζύγου μίλησε στην εκπομπή Happy Day, και είπε πως η Έρρικα Μπρόγιερ αρρώστησε και έφυγε ξαφνικά.

Κάνοντας πλάκα, τόνισε αργότερα πως άλλωστε είναι και δύσκολο να κινηθεί γι'αυτό δεν θα καταφέρει να πάει. Σήμερα Σάββατο η Έρρικα Μπρόγιερ θα οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία, με την κηδεία της να αναμένεται να γίνει στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Μάλιστα, η κόρη της γνωστής ηθοποιού, Σάντρα, παρακαλεί αντί για στέφανα να δοθούν χρήματα στο σπίτι του ηθοποιού ή στο ΤΑΣΕΗ (Ταμείο αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών).

Εντωμεταξύ ο ηθοποιός περνούσε δύσκολες ώρες με την κατάσταση υγείας της.

Κηδεία Έρρικας Μπρόγιερ: «Ραγίζουν» καρδιές οι πρώτες εικόνες από το νεκροταφείο!

«Ραγίζουν» καρδιές οι πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν από το νεκροταφείο για την κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ!

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν σήμερα το μεσημέρι στο Νεκροταφέιο Ζωγράφου την Έρρικα Μπρόγιερ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 χρόνων, ύστερα από σύντομη και άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Η κόρη της Σάντρα Βουτσά δεχόταν τα πιο θερμά συλλυπητήρια όλων, ενώ δεν μπόρεσαν να παραστούν στην κηδεία ο Κώστας Βουτσάς, πρώην σύζυγος της Έρρικας Μπρόγιερ και η αδελφή της, Μαργαρίτα Μπρόγιερ.

Κηδεία Μπρόγιερ Σάντρα κόρη

Κηδεία Μπρόγιερ στεφάνι

Κηδεία Μπρόγιερ καλλιτέχνες

Κηδεία Έρρικα Μπρόγιερ Βασίλης ΚαπερνάροςΚηδεία Έρρικα Μπρόγιερ  Άννα Φόνσου Κηδεία Έρρικα Μπρόγιερ  Νίκος Χατζηνικολάου

Κηδεία Έρρικας Μπρόγιερ φέρετρο Κηδεία Έρρικα Μπρόγιερ  Κρίστι ΚρανάΚηδεία Έρρικα Μπρόγιερ Σπύρος Μπιμπίλας Αλίκη Κατσαβού

Κηδεία Έρρικας Μπρόγιερ Τζωρτζίνα Παγώνη Δημήτρης ΓιώτηςΚηδεία Έρρικας Μπρόγιερ Κώστας ΜαρτάκηςΚηδεία Έρρικας Μπρόγιερ Γωγώ Αυγερινοπούλου Μαυρίκιος Μαυρικίου