Σίσσυ Χρηστίδου: «Έκαψε» καρδιές! Με μαύρο φόρεμα και μπότες κάτω από το γόνατο σε δημόσια έξοδο...

Πού βρέθηκε και τα έσπασε η Σίσσυ;

Σίσσυ Χρηστίδου: «Έκαψε» καρδιές! Με μαύρο φόρεμα και μπότες κάτω από το γόνατο σε δημόσια έξοδο...

Η Σίσσυ Χρηστίδου «έκαψε» καρδιές! Με μαύρο φόρεμα και μπότες κάτω από το γόνατο σε δημόσια έξοδο, ήταν πιο λαμπερή από ποτέ! Πού βρέθηκε η παρουσιάστρια;

Πιο συγκεκριμένα, το Open έκοψε την πίτα του και για το event τα στελέχη του καναλιού συγκεντρώθηκαν στο Acro όπου τραγουδά η Δέσποινα Βανδή. Το παρών έδωσε η λαμπερή Σίσσυ Χρηστίδου με ένα look που έκαψε καρδιές!

Η Σίσσυ πιο κομψή από ποτέ, έβαλε μαύρο φόρεμα και μπότες κάτω από το γόνατο! Το σύνολό της συνδύασε με μαύρα αξεσουάρ και για να δώσει λίγο χρώμα στην εμφάνισή της, έβαλε κόκκινο κραγιόν που έδεσε άψογα με τα κόκκινα μαλλιά της! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Σίσσυ Χρηστίδου  κοπή πίτας Open
 Σίσσυ Χρηστίδου  τι έβαλε στην κοπή πίτας του Open

Έχετε δει το μπλε της σύνολο που έκαψε καρδιές;

Σίσσυ Χρηστίδου: Κοντά στα 80 ευρώ κάνει αυτό το μαύρο φόρεμά της! Θα μοιάζεις με μοντέλο όταν το φοράς...

Κοντά στα 80 ευρώ κάνει αυτό το μαύρο φόρεμά της Σίσσυ Χρηστίδου! Θα μοιάζεις με μοντέλο όταν το φοράς και από όταν το είδαμε, το ερωτευτήκαμε!

Στην πιο πρόσφατη εκπομπή της, μας μάγεψε κανονικά και δεν ξεκολλάγαμε τα μάτια μας από την οθόνη της τηλεόρασης... Η Σίσσυ άλλωστε, με ύψος κοντά στο 1,80 μπορεί να φοράει όσα φορέματα θέλει, αφού τα πόδια της είναι υπέροχα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου, με φόρεμα από τα Zic Zac έκανε ένα άκρως girlie look το οποίο ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά! Ψάξαμε μανιωδώς το φόρεμά της και το εντοπίσαμε στα € 89,90! Εσύ, ακόμα να το πάρεις; Ιδού και οι σχετικές φωτογραφίες:

Σίσσυ Χρηστίδου: Το άγνωστο τροχαίο ατύχημα που την σημάδεψε για πάντα! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Σίσσυ Χρηστίδου φόρεμα

Βρείτε το εδώ

Σίσσυ Χρηστίδου: Το φόρεμα της είναι στο σχέδιο που θα δούμε πολύ φέτος το Χειμώνα! Ταιριάζει σε όλες!

Το φόρεμα που φόρεσε η Σίσσυ Χρηστίδου είναι στο σχέδιο που θα δούμε πολύ φέτος το Χειμώνα, Ταιριάζει σε όλες τις αποχρώσεις και τα σωματότυπα.

Φοριέται τόσο με δερμάτινα μποτάκια και biker jacket, όσο και με over the knee boots και loose παλτό από πάνω.

Για φέτος είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι που δεν πρέπει καμία να χάσει από την ντουλάπα της.

Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν υπάρχει όμοιο με αυτό το δωμάτιο στο σπίτι της! Γεμάτο χαλιά και φώτα!

Πρόκειται για το φόρεμα με τετράγωνα το οποίο κινούνταν σε μπλε και μαύρες αποχρώσεις, που είδαμε πρόσφατα σε φωτογραφία της Το συγκεκριμένο είναι δημιουργία της σχεδιάστριας Nadia Rapti.