Χρήστος Φερεντίνος: Μίλησε ανοικτά για την επιστροφή του "Deal"! «Θα δοκιμάσουμε κάτι άλλο...»

Ποια ήταν η αντίρρησή του;

Χρήστος Φερεντίνος: Μίλησε ανοικτά για την επιστροφή του

Ο Χρήστος Φερεντίνος, μέσα από την εκπομπή «Happy Day», μίλησε ανοικτά για τη μεγάλη επιστροφή του δημοφιλούς παιχνιδιού του Alpha, "Deal" και δε δίστασε να σχολιάσει πως: «Θα δοκιμάσουμε κάτι άλλο φέτος»!

Ο γνωστός παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πολυσυζητημένη επιστροφή του "Deal" αλλά και στον λόγο για τον οποίο κόπηκε την πρώτη φορά.

«Θα μιλήσω με απόλυτη ειλικρίνεια, δεν ήμουν από αυτούς που έλεγα 100% θέλω να αφήσουμε το Deal. Από την άλλη, είμαι της άποψης ότι όταν κάνεις κάτι και πάει καλά, καλύτερα να το σταματήσεις όταν πηγαίνει πολύ καλά παρά όταν πέφτει. Υπήρχε συζήτηση για να μην κουραστεί το ίδιο το προϊόν και ο κόσμος, καλύτερα να του βάλουμε μια άνω τελεία. Πραγματικά βάλαμε μια άνω τελεία, γι΄αυτό δεν το αποχαιρετήσαμε και βλέπουμε, πάμε να δοκιμάσουμε κάτι άλλο». σχολίασε ο παρουσιαστής.

Ενώ στη συνέχεια είπε: «Η αλήθεια είναι ότι και εγώ και ο Alpha, κοιταχτήκαμε στα μάτια και είπαμε πάμε πάλι εκεί».

To Deal επιστρέφει για 4η σεζόν στον Alpha με τον Χρήστο Φερεντίνο. Από τη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου και κάθε απόγευμα στις 17.50, ο Χρήστος θα προσπαθεί να κλείσει το καλύτερο Deal για κάθε παίκτη που θα δοκιμάζεται απέναντι στην τύχη και τον τραπεζίτη, με όπλα του τη στρατηγική και την διαπραγμάτευση.

Η πρεμιέρα του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού θα είναι πολύ εκρηκτική και γεμάτη έντονες στιγμές. Το πρώτο κουτί της χρονιάς φέρει το νούμερο 14 και ανήκει στην Κατερίνα Βάζου από τον νομό Ηρακλείου. H Κατερίνα είναι 40 ετών και έχει δύο παιδιά, ενώ εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός. O Χρήστος Φερεντίνος της έχει δώσει τον τίτλο της “Sexy Mama” του παιχνιδιού. Θα καταφέρει η Κατερίνα με το έντονο ταμπεραμέντο της να κερδίσει την εύνοια του τραπεζίτη και να κλείσει το καλύτερο Deal; Η απάντηση, σήμερα, στις 17.50, στον Alpha.

Σας έχουμε βρει αναλυτικά τους νέους κανόνες του παιχνιδιού!

Deal πρώτη διαγωνιζόμενη

Χρήστος Φερεντίνος: O Τραπεζίτης του "Deal" "σπάει" την σιωπή του για πρώτη φορά! Χωρίς όμως να δούμε το πρόσωπό του!

O Τραπεζίτης του "Deal" μιλάει και "σπάει" την σιωπή του για πρώτη φορά, χωρίς όμως να δούμε το πρόσωπό του! Ποια είναι η ταυτότητά του και τι έχει να πει για τον Χρήστο Φερεντίνο;

Το Deal επιστρέφει δυναμικά και αυτή τη φορά, ο Τραπεζίτης μίλησε στον ιστότοπο oneman.gr και τη Ναστάζια Καπέλλα για τα πάντα!

Καταρχήν πώς σας λένε; Αν δεν μπορείτε να απαντήσετε αυτό, μπορείτε να μας πείτε αν είστε γυναίκα ή άνδρας;

- Θα προτιμούσα να διατηρήσω την ανωνυμία μου, αλλά ναι, μπορώ να σας πω ότι είμαι άνδρας.

Είστε το ίδιο πρόσωπο σε κάθε παιχνίδι;

Είμαι ο ίδιος σε κάθε παιχνίδι και λειτουργώ κάθε φορά κατά βούληση.

Είστε ένα πρόσωπο σε κάθε παιχνίδι;

- Ορισμένες φορές φέρνω παρέα στο studio, αλλά οι προσφορές είναι πάντα μόνο δική μου αρμοδιότητα.

Τι έχετε σπουδάσει;

- Έχω τελειώσει Οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ και στη συνέχεια πήγα στην Αμερική όπου και ολοκλήρωσα επιτυχώς το Master of Arts in Economics στο πανεπιστήμιο Columbia.

Έχετε δουλέψει ποτέ σε τράπεζα;

- Φυσικά. Η θέση μου στην άλλη άκρη της γραμμής του τηλεφώνου του Deal δεν προέκυψε έτσι απλά. Έχω επαγγελματική εμπειρία σε τράπεζες της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού.


Το να είστε ο Τραπεζίτης είναι η μοναδική σας δουλειά αυτή την περίοδο;

- Αυτή την περίοδο εργαζόμουν στο κανονικό μου γραφείο και η αλήθεια είναι πως είχα αρχίσει να πλήττω. Ξέρετε, όταν έχεις βγει από τη ρουτίνα της τράπεζας, είναι δύσκολο να ξαναμάθεις σε αυτήν. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφει το Deal στον Alpha και απ’ ό,τι έχω ακούσει θα έχει και μερικές πολύ ενδιαφέρουσες αλλαγές και προσθήκες. Είχα και καιρό να τα πω με τον Χρήστο, οπότε χάρηκα που τον άκουσα.

Όταν συστήνεστε σε κόσμο αναφέρετε ότι είστε τραπεζίτης στο Deal;

- Όχι. Είναι όρος του συμβολαίου μου να μην αποκαλύψω την ταυτότητά μου. Δε σας κρύβω όμως, ότι ενώ στην αρχή με ενοχλούσε αυτή η απόκρυψη της ταυτότητάς μου δεδομένης και της επιτυχίας του παιχνιδιού, θεωρώ πλέον ότι προσδίδει ένα επιπλέον κύρος, έναν σεβασμό και ένα κάποιο μυστήριο στην όλη εξέλιξη του κάθε επεισοδίου Deal.

Είστε ο ίδιος τραπεζίτης με πέρυσι;

- Ναι, παραμένω σταθερά ο ίδιος τραπεζίτης εδώ και τρία χρόνια που προβάλλεται το Deal στον Alpha. Τώρα πάμε για την 4η σεζόν.

Σας έχουμε δει ποτέ στο γυαλί χωρίς ξέρουμε ότι είστε ο τραπεζίτης του Deal;

- Αν έχει γίνει κάτι τέτοιο, θα ήταν εντελώς τυχαίο. Προτιμώ να μην κυκλοφορώ στο πλατό, δεν είμαι και ιδιαίτερα κοινωνικός τύπος.

Βρίσκεστε στο πλατό την ώρα του παιχνιδιού;

- Βρίσκομαι στο control, απ’ όπου παρακολουθώ και ακούω τα πάντα. Από εκεί, κάνω τους υπολογισμούς και τα τηλεφωνήματά μου όταν είναι απαραίτητο.

Αν παίζατε εσείς και βρισκόσασταν στο τέλος με το ανώτερο και το κατώτερο ποσό, θα διαλέγατε την προσφορά;

- Είμαι της λογικής και του σίγουρου, ενώ αντιπαθώ το ρίσκο γι’ αυτό και θα διάλεγα την προσφορά. Πάντα θα διαλέγω την προσφορά.

Κάνετε παρέα με τον Χρήστο Φερεντίνο εκτός δουλειάς;

- Έχουμε βγει αρκετές φορές για ποτό μετά τα γυρίσματα. Δεν είμαστε κολλητοί, αλλά ναι, κάνουμε παρέα.

Εσείς γνωρίζατε για τις καταγγελίες που έκαναν παίκτες στο Deal; Ποια είναι η στάση του σταθμού απέναντί τους;