Νίκος Μουτσινάς: Έσκασαν τα ευχάριστα! Σε αυτή την εκπομπή θα τον δούμε!

Σε τι ρόλο θα τον δούμε άραγε;

Νίκος Μουτσινάς: Έσκασαν τα ευχάριστα! Σε αυτή την εκπομπή θα τον δούμε!

Τα ευχάριστα επιτέλους έσκασαν για τον Νίκο Μουτσινά και τα ανακοίνωσε ο ίδιος! Σε αυτή την εκπομπή θα τον δούμε τις επόμενες μέρες σε έναν ρόλο έκπληξη!

Η έναρξη του My Style Rocks δεν έχει αφήσει το Νίκο Μουτσινά αδιάφορο, ο οποίος ήδη από τη σημερινή εκπομπή του, αφιέρωσε ένα μεγάλο κομμάτι στα όσα θα βλέπαμε στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΙ.

Παράλληλα έκανε και μία αποκάλυψη, λέγοντας πως αυτή την Παρασκευή θα τον δούμε καλεσμένο στην εκπομπή, στο gala, και συγκεκριμένα, θα βρίσκεται εκεί σαν μέλος της κριτικής επιτροπής!

Δεν μπορούμε παρά να αναμένουμε...

Στη σημερινή εκπομπή επίσης, ο Νίκος Μουτσινάς έκανε και ένα σχόλιο για την κακόγουστη φάρσα που έγινε στη Βίκτ Σταυροπούλου!

Νίκος Μουτσινάς: «Έσκασαν» τα ευχάριστα! Το νέο ξεκίνημα στη ζωή του έγινε γνωστό!

«Έσκασαν» τα ευχάριστα νέα για τον Νίκο Μουτσινά. Το νέο ξεκίνημα στην ζωή του παρουσιαστή έγινε γνωστό με ένα βίντεο μέσα από το Instagram.

Ο ίδιος δεν είναι επιτυχημένος στον χώρο της παρουσίασης, αλλά και της υποκριτικής. Η θεατρική του παράσταση «Βερβερίτσα», την περασμένη σεζόν είδε μεγάλη επιτυχία.

Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς ανεβάζει για δεύτερη χρονιά την συγκεκριμένη παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστούν επιτυχημένοι ηθοποιοί, ανάμεσα τους και η Ματίνα Νικολάου.

Στο Instagram αναρτήθηκε το trailer και όπως θα δείτε και εσείς είναι απολαυστικό! Ωστόσο, φέτος δεν θα δούμε την Μαρία Σολωμού.

Νίκος Μουτσινάς: Ευχάριστα τα νέα για τον παρουσιαστή! Θα "σκάσει" διπλό χαμόγελο!

Ευχάριστα νέα έρχονται για τον Νίκο Μουτσινά, καθώς ο παρουσιαστής θα "σκάσει" διπλό χαμόγελο μέσω του ΣΚΑΪ!

Τι πρόκειται να αλλάξει στη ζωή του, με το νέο πρότζεκτ που έρχεται;

Ο Νίκος Μουτσινάς ¨έκλεισε" το deal με τον ΣΚΑΪ και πλέον μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα του στο "Καλό Μεσημεράκι".

Ωστόσο σύμφωνα με το TV Έθνος αυτή δεν θα είναι η μοναδική δουλειά του παρουσιαστή στον σταθμό του Φαλήρου!

Νίκος Μουτσινάς: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του στο Open tv! Η μεγάλη αλλαγή στο κανάλι!

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μουτσινάς θα αναλάβει το πρότζεκτ του The Masked Singer, ενώς σόου όπου διάσημοι τραγουδούν μεταμφιεσμένοι προκειμένου να μην τους αναγνωρίσει κανείς!

Το παιχνίδι είναι κορεάτικου format, ενώ κάνει επιτυχία στην Αμερική. Ωστόσο αυτό δεν αναμένεται να βγει στον "αέρα" πριν το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν!