Βασιλική Μιλλούση: Το σώμα της λίγο καιρό μετά την γέννα είναι σοκαριστικό! Πέτυχε το στόχο της!

Τι μπορεί να κάνει ξανά η αθλήτρια;

Βασιλική Μιλλούση: Το σώμα της λίγο καιρό μετά την γέννα είναι σοκαριστικό! Πέτυχε το στόχο της!

Μόλις δείτε το σώμα που έχει κάνει η Βασιλική Μιλλούση λίγο καιρό μετά τη γέννα της θα πάθετε πλάκα, μιας και είναι τουλάχιστον σοκαριστικό! Η αθλήτρια δούλεψε και πέτυχε επιτέλους τον στόχο της!

Η γλυκιά μανούλα, Βασιλική Μιλλούση δε χάνει ευκαιρία από το να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την κόρη της. Παράλληλα ωστόσο φροντίζει να δουλεύει και για τον εαυτό της.

Έτσι δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βασιλική Μιλλούση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, πως πια μπορεί κι εκείνη να κάνει ξανά κατακόρυφο!

«Και εκεί που καθόμουν στο σπίτι (λίγο πριν ξεστολίσω)… είπα να δοκιμάσω να κάνω κατακόρυφο μετά από σχεδόν ένα χρόνο.. και είδα τον κόσμο ανάποδα..ξανά…

Δεν μου ήταν τόσο εύκολο η αλήθεια είναι, όμως δεν με πείραξε καθόλου ,είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μένα να προσπαθήσω μετά από την εγκυμοσύνη μου να επαναφέρω το σώμα μου, ακόμα και αν δεν είναι στην ίδια φυσική κατάσταση με πριν.. Αφού έκανα κάποιες ασκήσεις για να προετοιμάσω τα χέρια και το σώμα μου, τα κατάφερα! Α!.. έχω ξεστολίσει πια».

Βέβαια τόσο εκείνη όσο και ο αγαπημένος της, Λευτέρης Πετρούνιας, δεν ξεκολλάνε στιγμή από τη μπέμπα τους!

Βασιλική Μιλλούση: Έτσι είναι το σώμα της μια εβδομάδα μετά την γέννα!

Έτσι είναι το σώμα της Βασιλικής Μιλλούση, μια εβδομάδα μετά την γέννηση της κορούλα της. Πόσα κιλά έχει πάρει η αθλήτρια;

Η Βασιλική, ακόμη και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, δεν σταμάτησε να γυμνάζεται συστηματικά, καθώς είναι κάτι που αγαπάει.

Μάλιστα, μας είδε δείξει πολλές ασκήσει που έκανε με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Μια εβδομάδα μετά τον ερχομό της κόρης της, όπως φαίνεται η Βασιλική Μιλλούση δεν θα χρειαστεί πολύ καιρό να επανέλθει στα φυσιολογικά κιλά της, αφού δεν έχει πάρει και πολλά.

Βασιλική Μιλλούση σώμα μετά την γέννα