Βασίλικη Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Δεν «ξεκολλάνε» από την κόρη τους! Η φωτογραφία που «έλιωσε» τους πάντες!

Η πιο τρυφερή φωτογραφία που είδαμε!

Βασίλικη Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Δεν «ξεκολλάνε» από την κόρη τους! Η φωτογραφία που «έλιωσε» τους πάντες!

Η φωτογραφία της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια που «έλιωσε» τους πάντες! Δεν «ξεκολλάνε» με τίποτα από την κόρη τους!

Οι δυο τους βιώνουν την ομορφότερη περίοδο της ζωής τους, αφού εδώ και λίγο καιρό έχει έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, η μικρή Σοφία.

Τα φετινά Χριστούγεννα ήταν ξεχωριστά για το αγαπημένο ζευγάρι, αφού ήταν τα πρώτα που πέρασαν με την κόρη τους.

Η Βασιλική Μιλλούση θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία όμορφη και τρυφερή φωτογραφία για να ευχηθεί χρόνια πολλά και μας απέδειξε πως δεν «ξεκολλάνε» απ' την μικρή τους και είναι λογικό!

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

«Τα φετινά Χριστούγεννα για μένα δεν θα μπορούσαν να έχουν παραπάνω λάμψη, αγάπη, τρυφερότητα. Χρόνια πολλά σε όλους με υγειά και μοναδικές στιγμές, γιατι οι στιγμές είναι αυτές μένουν στο χρόνο».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Στιγμές απόλυτης ευτυχίας με την κορούλα τους! Η τρυφερή φωτογραφία!

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας ζει η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας έχοντας στο πλευρό τους την κορούλα τους. Η τρυφερή φωτογραφία τους.

Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο, καθώς φέτος θα περάσει τα πρώτα Χριστούγεννα με τον καρπό του έρωτα του.

Τόσο ο Λευτέρης Πετρούνιας, όσο και η Βασιλική Μιλλούση, απολαμβάνουν το νέο κεφάλαιο της ζωής τους και βλέπουν καθημερινά την κόρη τους να μεγαλώνει.

Το βράδυ της Τετάρτης, θέλησαν να κάνουν μια βόλτα στην χριστουγεννιάτικη Αθήνα μαζί με την κορούλα τους και δημοσίευσαν μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Βασιλική Μιλλούση  Λευτέρης Πετρούνιας

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Η κόρη τους έκλεισε τον 1 μήνα και οι ευχές "έριξαν" το Instagram!

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας γιορτάζουν την κόρη τους που έκλεισε τον 1 μήνα και οι ευχές τους "έριξαν" το Instagram!

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας από την πρώτη στιγμή που είδαν μπροστά τους την αγαπημένη τους κόρη! Σήμερα, η μπέμπα γιορτάζει τον 1 μήνα και οι γονείς της είναι τρελοί από χαρά!

Η Βασιλική Μιλλούση, που συνηθίζει να ενημερώνει το κοινό της με μπόλικες φωτογραφίες από τις πρώτες στιγμές της μπέμπας, δεν παρέλειψε να ανεβάσει και μία τρυφερή φωτογραφία για τον 1 μήνα!

Το Instagram φυσικά "υποκλίθηκε" στην υπέροχη φωτογραφία της αθλήτριας!

Μιλλούση κόρη