Σάκης Ρουβάς: Έβαλε στενό τζιν και λευκή μπλούζα! Έμεινε να τον κοιτάει η Ζυγούλη!

Είναι αυτό που λέμε All eyes on him!

Σάκης Ρουβάς: Έβαλε στενό τζιν και λευκή μπλούζα! Έμεινε να τον κοιτάει η Ζυγούλη!

Ο Σάκης Ρουβάς έβαλε στενό τζιν και λευκή μπλούζα! Έμεινε να τον κοιτάει η Ζυγούλη και με το δίκιο της, αφού με το σύνολό του ήταν απλά μαγεία... Ιδού και η φωτογραφία!

Ο Σάκης Ρουβάς, κάνει κάθε Σαββατοκύριακο χαμό στο Estate! Στο κέντρο προκαλείται φρενίτιδα και το μαγαζί είναι εβδομαδιαία... sold out! Στην πιο πρόσφατη εμφάνισή του, ο τραγουδιστής έφερε ταραχές!

Έβαλε το στενό του τζιν, έβαλε και από πάνω λευκή μπλούζα και πόζαρε με το πιο ζεστό του χαμόγελο μπροστά από τον καθρέφτη στο καμαρίνι! Σίγουρα όταν θα είδε την φωτογραφία, η Κάτια Ζυγούλη θα έμεινε να τον κοιτάει και λογικό μας φαίνεται! Δείτε και την σχετική ανάρτηση από το Instagram:

Έχετε δει και τι έχει το ζευγάρι... στην κουζίνα που τρώει; Αν όχι ιδού!

Κάτια Ζυγούλη: Έβαλε μαύρο κολάν και ο Ρουβάς δεν ξεκόλλαγε από δίπλα της! Τις «έσβησε» όλες....

Η Κάτια Ζυγούλη έβαλε μαύρο κολάν και ο Σάκης Ρουβάς δεν ξεκόλλαγε από δίπλα της. Τις «έσβησε» όλες με αυτή την εμφάνιση.

Το ζευγάρι ακόμη και μετά από πολλά χρόνια γάμου είναι full ερωτευμένο και αυτό το απέδειξαν και τα καυτά φιλιά που είχαν ανταλλάξει δημόσια.

Η Κάτια Ζυγούλη βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Πριν λίγες ημέρες βρέθηκε μαζί του στην Θεσσαλονίκη, όπου τραγουδούσε με την Έλενα Παπαρίζου και τον Στέλιο Ρόκκο.

Το μοντέλο φόρεσε ένα μαύρο δερμάτινο κολάν με μαύρο top με πούλιες και όπως ήταν επόμενο, ο Σάκης Ρουβάς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της, αφού ήταν μια κούκλα.

Κάτια Ζυγούλη: Έβαλε μαύρο κολάν και ο Ρουβάς δεν ξεκόλλαγε από δίπλα της! Τις «έσβησε» όλες