Βίκυ Καγιά: 20 χρόνια πριν, είχε άλλα μαλλιά και πρόσωπο! Η εικόνα από πολύ κοντά!

Την δημοσίευσε η ίδια!

Βίκυ Καγιά: 20 χρόνια πριν, είχε άλλα μαλλιά και πρόσωπο! Η εικόνα από πολύ κοντά!

Η Βίκυ Καγιά 20 χρόνια πριν, είχε άλλα μαλλιά και πρόσωπο! Η εικόνα από πολύ κοντά όπως την δημοσίευσε η ίδια στο Instagram!

Πάντως αν και δεν έχει πλέον baby face, παραμένει καλλονή ακόμα και μετά από 2 γέννες! Η Βίκυ Καγιά σε μια throwback διάθεση, θέλησε να μοιραστεί κάποιες φωτογραφίες από τότε που ασχολούταν ενεργά με το modelling στη Νέα Υόρκη.

Στα σχετικά στιγμιότυπα που είδαμε η Βίκυ Καγιά έχει καστανά μαλλιά και είναι αρκετά έντονα βαμμένη. Πλέον, η ίδια έχει κοντά ξανθά μαλλιά και έχει υιοθετήσει το απαλό μακιγιάζ. Πάντως, η σημερινή της εικόνα είναι αρκετά πιο φρέσκια. Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις από το Instagram:

Την έχετε δει και χωρίς καθόλου μακιγιάζ στο πρόσωπο;

Βίκυ Καγιά: Την είδαμε πριν 20 χρόνια και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε! Τα μαλλιά της όπως πραγματικά είναι!

Είδαμε την Βίκυ Καγιά πριν 20 χρόνια και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε! Τα μαλλιά της όπως πραγματικά είναι από το.... χρονοντούλαπο!

Η κούκλα Βίκυ Καγιά, μετράει πάνω από 20 χρόνια καριέρας στο μόντελινγκ και έχει κάνει αναρίθμητες εμφανίσεις στην πασαρέλα αλλά και κάτω από αυτήν.

Εμείς, εντοπίσαμε μια φωτογραφία της από το μακρινό 2000 και η ίδια μοιάζει πραγματικά αγνώριστη! Με τα φυσικά της, καστανά μαλλιά και το πολύ φρέσκο πρόσωπο το οποίο την καθιέρωσε, η Βίκυ είναι οπαδός της φυσικότητας και στην πράξη!

Βίκυ Καγιά: Η άγνωστη... σχέση με τον Σκουλό από το GNTM! Το παρελθόν τους πρόδωσε!

Η ίδια, δεν είχε πειράξει τα μαλλιά της και μπορεί τα χρόνια να πέρασαν αλλά το φωτεινό της χαμόγελο και η καλλίγραμμη σιλουέτα της, είναι ολόιδια! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Βίκυ Καγιά 20 χρόνια πριν