Survivor: Ευχάριστα νέα για πρώην παίκτρια! Το νέο βήμα στην ζωή της!

Τι θα κάνει στα επαγγελματικά της;

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
Survivor: Ευχάριστα νέα για πρώην παίκτρια! Το νέο βήμα στην ζωή της!

Ευχάριστα νέα για πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία και κάνει το νέο βήμα στην ζωή της! Αποκάλυψη τώρα για το ποια είναι αλλά και για τα επαγγελματικά της σχέδια!

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου θέλει να πάει στον μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και σύμφωνα με τους «Κουκου» με έναν αρκετά επιτυχημένο συνθέτη.

Συγκεκριμένα, ο Doron Medalie, ο συνθέτης της Netta που κέρδισε το 2018, έχει έρθει κοντά με την τραγουδίστρια και της ετοιμάζει ένα τραγούδι, με το οποίο θα διαγωνισθεί στον ελληνικό τελικό. Εμείς να της ευχηθούμε, καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μας! Ιδού και το βίντεο με το ρεπορτάζ:

Θυμάστε και τι είχε γραφτεί και για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της;

Survivor: «Έσκασαν» τα ευχάριστα νέα για πρώην παίκτη! Είναι έγκυος η...

Έσκασαν τα ευχάριστα νέα για πρώην παίκτη του Survivor 1. Καθώς μόλις έγινε γνωστό ότι είναι έγκυος η...

Ο λόγος για τον Ορέστη Τσάνγκ και την αδερφή του Μαρία. Ο Ορέστης έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στους Μαχητές του Survivor 1.

Survivor παίκτες

Η Μαρία όπως έκανε γνωστό η ίδια σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα. Η ίδια με ανάρτηση ανήμερα των Χριστουγέννων έκανε γνωστή την είδηση.

Παρέα με τον σύντροφο της που της κράταγε την φουσκωμένη της κοιλίτσα πόζαρε στο Instagram. «Χρόνια πολλά κ Καλά Χριστούγεννα από τους 3 μας!!! #xmas #2019», έγραψε στην ανάρτηση της.

Να σας θυμίζουμε πώς άλλη μια πρώην παίκτρια αυτή την περίοδο είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ,