Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η αποκαλυπτική εξομολόγηση για την συνεργασία της με τον Alpha! Επιστρέφει το Πάμε Πακέτο;

«Δεν πίστευα τα λόγια που άκουγα...»

Αρθρογράφος: Μαίρη Μιχελή
Μαίρη Μιχελή
Youweekly Editor
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η αποκαλυπτική εξομολόγηση για την συνεργασία της με τον Alpha! Επιστρέφει το Πάμε Πακέτο;

Για την συνεργασία της με τον Alpha μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου με μια αποκαλυπτική εξομολόγηση! Τελικά το Πάμε Πακέτο επιστρέφει;

Η γνωστή παρουσιάστρια έδωσε πρόσφατα συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αποχώρησή της από το κανάλι που, όπως έχει πει, θεωρεί «σπίτι» της.

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης:

Πώς σου φαίνεται που το “σπίτι” σου, όπως λες και εσύ, έχει χάσει ποσοστά τηλεθέασης από το γενικό σύνολο;

Στεναχωριέμαι. Όταν βλέπω ότι το πρώην σπιτικό μου κλυδωνίζεται, εκεί όπως έδωσα 17 χρόνια από τη ζωή μου, πως θα αισθανθώ; Θα χαρώ; Ε, δεν έχω δείξει ότι είμαι τέτοιος άνθρωπος. Από το γυαλί δεν μπορείς να κρυφτείς. Αλλά δεν ήταν επιλογή μου που τελείωσε η συνεργασία μου με τον Alpha. Με σταμάτησε μια κυρία από τη Λαμία και μου λέει «Βίκυ, η τηλεόραση δεν μου δίνει πλέον συναίσθημα». Δεν πίστευα τα λόγια που άκουγα. Μου φάνηκαν υπερβολικά. Κι όμως, μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες αυτά τα παιχνίδια που παίζει η ζωή τα ξέρουν. Τελικά και εγώ ήμουν άρρηκτα δεμένη με τους τηλεθεατές μου και αυτοί μαζί μου.

Συζητήσεις για την επαναφορά του “Πακέτου” στη μικρή οθόνη με το νέο έτος γίνονται;

Ναι, υπάρχουν κάποια σχέδια.

Με το χέρι στην καρδιά, οι λόγοι που έφυγες από τον Alpha ήταν οικονομικοί;

Ειλικρινά δεν ήταν. Δεν έγινε καμία οικονομική συζήτηση με τον σταθμό. Δεν βρέθηκα σε κανένα γραφείο να μιλάω για το κόστος της εκπομπής μου, δεν έκανα καμία συζήτηση για κανένα στέλεχος από το πρόγραμμα ή τη διοίκηση. Δεν διαπραγματεύτηκα κανένα συμβόλαιο, ούτε όρους έβαλα. Μου ανακοινώθηκε από το τηλέφωνο ότι λύεται η συνεργασία μας και είχε περάσει το καλοκαίρι. Οδηγούσα και έβαλα στην άκρη το αυτοκίνητό μου.

Δεν μου φαίνεται πολύ ηθικό και ντόμπρο…

Θα έλεγα ότι δεν ήταν μια ωραία συμπεριφορά, έπειτα από τόσα χρόνια συνεργασίας.

Ποιος σε στήριξε σε όλο αυτό; Ένα σοκ θα το έπαθες… Ήταν κάτι πολύ ξαφνικό.

Ξεκάθαρα η οικογένειά μου. Αλλά δεν θέλω τα δύο μου αγόρια να τα βάζω μέσα σε όλο αυτό. Έχουν τις σπουδές τους, τον δρόμο τους. Και αυτό το βιβλίο που έγραψα είναι και για αυτά. Είναι ένας δρόμος αυτογνωσίας. Πραγματικά δεν ξέρω γιατί το εκπαιδευτικό μας σύστημα βάζει τα παιδιά να μάθουν τριγωνομετρία και όχι ψυχολογία. Γιατί δεν υπάρχει το μάθημα αυτό; Έχει γίνει έρευνα σε σχολεία, που έδειξε ότι από ένα μεγάλο ποσοστό παιδιών που πίστευαν ότι θα τα καταφέρουν στη ζωή τους λίγα τελικά στη διαδρομή τα κατάφεραν και βρήκαν την ευτυχία.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό σας είχαμε αναφέρει ότι το Πάμε Πακέτο επιστρέφει και σε ποιο κανάλι θα δούμε την Βίκυ Χατζηβασιλείου!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Όλο το παρασκήνιο για το τέλος του «Πάμε Πακέτο»! «Αν δεν ήμουν στον Alpha θα έφευγα»!

«Αν δεν ήμουν στον Alpha θα έφευγα», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Χατζηβασίλειου και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για το τέλος της εκπομπής του «Πάμε Πακέτο»!

Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Dot», του ΣΚΑΪ και εκεί αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, για το άδοξο τέλος μιας εκπομπής που σημείωνε μεγάλη επιτυχία και είχε αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε χαρακτηριστικά:

«Εγώ δεν θα έπαιρνα την απόφαση να το σταματήσω γιατί ο κόσμος το αγαπούσε πάρα πολύ. Αλλά πραγματικά μπορεί να έχει κάνει και τον κύκλο του κι εγώ δεν θα το αποφάσιζα να τον κλείσω τον κύκλο. Ήρθε το σύμπαν με έναν τρόπο νομοτελειακό και μου επέβαλλε μια κατάσταση, η οποία ήρθε για καλό, για την εξέλιξη.

Το καλοκαίρι, όταν τελείωσε η σεζόν, δεν είχα καμία ένδειξη ότι θα σταματήσει η εκπομπή. Αντιθέτως, με κάλεσε η διευθύντρια προγράμματος, με ρώτησε αν είμαι ευχαριστημένη με την ομάδα που έχω. Το κάθε κανάλι δικαιούται να κάνει ό,τι θέλει με τους ανθρώπους του, με το πρόγραμμά του, με τα συμβόλαιά τους. Τελικά, είμαστε αναλώσιμα όντα, αυτό δεν είναι μια καινούρια θεωρία που δεν ήξερα.

Στο κανάλι γινόντουσαν παραγωγές που κόστιζαν τα υπερδιπλάσια λεφτά από τη δική μου παραγωγή. Δεν μου έγινε ποτέ τέτοια κουβέντα. Γύρω στις 10 Αυγούστου με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν θα συνεχίσουμε. Εκείνη την ώρα γυρίζαμε από ένα τουρνουά που είχαμε, ήταν δίπλα μου ένας συμπαίκτης μου και άκουσε όλη αυτή τη στιχομυθία και μου λέει: “Εντάξει, δεν γίνεται αυτό! Σε πήραν τηλέφωνο να στο πουν; Δεν θα έπρεπε αυτή η συζήτηση να γίνει σε ένα γραφείο”; Ήμασταν με τα μαγιό, μέσα στα χώματα και σταμάτησε ο άνθρωπος το αυτοκίνητο στην άκρη για να μπορέσω να μιλήσω.

Μου πρότειναν τηλεπαιχνίδι. Εμένα δεν μου ταιριάζει. Έχω κι εγώ το δικαίωμα να επιλέγω. Δεν νομίζω ότι υπάρχει συνέχεια στην ταυτότητα που έχω δημιουργήσει με το να κάνω τηλεπαιχνίδι.

Σαφέστατα και έχω την αγωνία της επόμενης μέρας, δεν έχω κάποιον να με ταΐζει και να με φροντίζει. Βιοπορίζομαι μόνη μου. Είναι θέμα βιοπορισμού, δεν έχω σταματήσει να δουλεύω από τα 19 μου.

Πρώτα το είπα στην αρχισυντάκτριά μου, πήρα την ομάδα. Αυτά τα παιδιά είχαν την αγωνία τους. Ήταν ένα τέλος εποχής. Αποφάσισαν οι άνθρωποι να αλλάξουν τα πράγματα, δεν ξέρω για ποιους λόγους, ποτέ δεν μου το εξήγησαν. Υποθέτω για οικονομικούς λόγους.

Το τηλέφωνό μου είχε χτυπήσει τον Ιούλιο. Είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση με μεγάλο κανάλι, όμως, για λόγους συγκυριακούς δεν ευοδώθηκε. Εγώ ήμουν ακόμα στον Alpha, δεν μπορούσα να υπογράψω ακόμα. Αν δεν ήμουν στον Alpha θα έφευγα.

Υπήρξαν τηλέφωνα συμπαράστασης αρκετών συναδέλφων, αλλά όχι μέσα από τον Alpha. Αρκετών εκτός»!

Δείτε το σχετικό βίντεο: