Σία Κοσιώνη: Τα λόγια της τους "έλιωσαν" όλους! Δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ! "Το σημαντικότερο είναι ότι..."

Τι δήλωσε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Σία Κοσιώνη: Τα λόγια της τους

"Το σημαντικότερο είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που με κάνει και νιώθω τρομερά αισιόδοξη!" Τα λόγια της Σία Κοσιώνη τους "έλιωσαν" όλους! Δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον άντρα της!

Μιλώντας στον Νίκο Μουτσινά η ίδια τα αποκάλυψε όλα για την σχέση της και δήλωσε "άκρως ερωτευμένη" με τον Κώστα Μπακογιάννη!

Χαρακτηριστικά δήλωσε, «Φυσικά είμαι ερωτευμένη! Είμαστε μαζί από τα τέλη του 2013. Στο facebook είχα κάνει την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης. Πολλά πράγματα με κέρδισαν στον Κώστα. Το σημαντικότερο είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που με κάνει και νιώθω τρομερά αισιόδοξη.

Με κάνει και νιώθω χαρά από την πρώτη στιγμή, με έκανε να νιώθω χαρούμενη, αισιόδοξη και ότι στραβό, δύσκολο, δύστροπο μας συμβαίνει, μου δημιουργεί αυτή την αίσθηση ότι… δεν έγινε τίποτα, θα τα καταφέρουμε, πάμε παρακάτω, όλα καλά.

Με κάνει χαρούμενη, αισιόδοξη και μου δίνει σιγουριά. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου με έναν πολιτικό, μα ποτέ. Φυσικά και μιλάμε για πολιτικά, άλλοτε συμφωνούμε, άλλοτε διαφωνούμε, γίνονται πολύ γερά ντιμπέιτ σε αυτό το σπίτι.

Αυτό που μου άρεσε στον Κώστα από την πρώτη στιγμή είναι ότι δεν έμοιαζε με πολιτικό, δηλαδή έχει μια πολύ μεγάλη κόντρα στον χαρακτήρα του. Δεν συμπεριφέρεται σαν πολιτικός και αυτό το βρήκα πολύ γοητευτικό. Και ελπίζω να το κρατήσει για το καλό του».

Η ίδια μάλιστα βγήκε με τον αγαπημένο της έξω για τις γιορτές σε μια σπάνια εμφάνιση!

Η δήλωση του Κώστα Μπακογιάννη που έκανε τη Σία Κοσιώνη να λάμψει! (Βίντεο)

Η δήλωση που έκανε ο Κώστας Μπακογιάννης έφερε την λάμψη στο πρόσωπο της Σίας Κοσιώνη!

Η παρουσιάστρια των ειδήσεων του ΣΚΑΪ συγκινήθηκε!

Την ώρα που ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε δηλώσεις για την εκλογή του ως δήμαρχος Αθηναίων, η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ μετέδιδε την εικόνα.

Ο νέος δήμαρχος ευχαρίστησε την οικογένειά του και εκείνη τη στιγμή η κάμερα έδειξε την Σία Κοσιώνη, η οποία έλαμπε από χαρά.

Δείτε το βίντεο

Σία Κοσιώνη: Η δημόσια απειλή στον Κώστα Μπακογιάννη! «Θα τον περιμένω στη γωνία» (Βίντεο)

Η Σία Κοσιώνη έκανε μία δημόσια απειλή στον Κώστα Μπακογιάννη, καθώς θα τον περιμένει στη γωνία!

Τι είπε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ;

Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι δήμαρχος Αθηναίων και την ώρα που η Σία Κοσιώνη δεχόταν ευχές on air από την Μαρίνα Πατούλη, έκανε τη δήλωση-βόμβα!

Συγκεκριμένα η Σία Κοσιώνη ξεκαθάρισε... χιουμοριστικά στην κυρία Πατούλη, η οποία πανηγύριζε τη νίκη του άντρα της στις περιφερειακές εκλογές, πώς προσωπικά είναι ευτυχισμένη όμως ως δημοσιογράφος θα τον περιμένει στη γωνία αν δεν κάνει όσα έχει υποσχεθεί.