Ρούλα Κορομηλά: Το σχόλιο που θα συζητηθεί! Μιλάει για την Κατερίνα Στικούδη! "Από μένα ένα μεγάλο..."

Τα σχόλια για το My Style Rocks!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ρούλα Κορομηλά: Το σχόλιο που θα συζητηθεί! Μιλάει για την Κατερίνα Στικούδη!

"Από μένα ένα μεγάλο ναι!" Η Ρούλα Κορομηλά έκανε σχόλιο που θα συζητηθεί! Η ίδια μιλάει για την Κατερίνα Στικούδη και την παρουσίασή της στο My Style Rocks!

Η ίδια δεν δίστασε να πει την γνώμη της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter!

Όπως όλοι, έτσι και η Ρούλα Κορομηλά έκατσε χτες να δει την μεγάλη πρεμιέρα του ριάλιτι και δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της με την παρουσιάστρια.

Έγραψε μάλιστα χαρακτηριστικά, «Από μένα ένα μεγααααλο ΝΑΙ, στη Στικούδη. Είναι Πανέμορφη κ παρουσιάζει ωραιότατα το πρόγραμμα! Μπράβο γλυκό μου Κατερινάκι».

Ρούλα Κορομηλά Κατερίνα Στικούδη

Δείτε όμως και πρώην συνεργάτιδα της που αποκαλύπτει ότι η Ρούλα Κορομηλά ήθελε να...

Ρούλα Κορομηλά: Τα «μαζεύει» η Βάνα Μπάρμπα! «Είναι ένα κορίτσι μαχήτρια»!

Τα «μαζεύει» η Βάνα Μπάρμπα όσα είπε πριν λίγες ημέρες για την Ρούλα Κορομηλά και μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά ότι: «Είναι ένα κορίτσι μαχήτρια»!

Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη Ρούλα Κορομηλά και όλο αυτόν τον χαμό που έγινε τις τελευταίες ημέρες με τις δηλώσεις και αναρτήσεις από τις δύο πλευρές.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Η Ρούλα είναι ένα κορίτσι που ξεκινήσαμε μαζί. Είχε την τύχη να είναι η πρώτη Ελληνίδα παρουσιάστρια που να έχει κάνει έναν τεράστιο κύκλο στη δική της πορεία, αναμφισβήτητα. Είναι μια γυναίκα που τη σέβομαι και την εκτιμώ.

Απλά δεν δέχομαι από τις γυναίκες που έχουμε περάσει τόσο όμορφα, τόση μεγάλη ζωή, είναι σαν να πω εγώ για τους καινούργιους ηθοποιούς ότι “έλα μωρέ τώρα, τα βλέπω τα καινούργια παιδιά κάπως”. Και κάπως να τα δούμε, δεν επιτρέπεται, αυτό είπα. Τη θεωρώ χορτάτη. Έκανες μια τεράστια πορεία, δεν μπορεί να λες ότι οι καινούργιοι παρουσιαστές είναι ανασφαλείς, ντύνονται, βάφονται… Τα ίδια δεν κάναμε κι εμείς;

Και είπα… μήπως να σου θυμίσω γλυκιά μου Ρούλα, που πραγματικά την εκτιμώ και είναι ένα κορίτσι μαχήτρια της ζωής. Δεν μου αρέσει η έλλειψη γενναιοδωρίας. Δεν μπορείς να λες για κάποια καινούργια ότι βάφεται κλπ… Γιατί; Κι εσύ δεν είχες ανασφάλεια; Να σου θυμίσω όταν ξεκινήσαμε στο Bravo πόσες ώρες περιμέναμε να μας φωτίσουν και μέχρι κι εσύ να καλυφθείς σε αυτό το κομμάτι. Άρα, λοιπόν, θέλω γενναιοδωρία.

Εμείς την κάναμε τη ζωή μας, χαρήκαμε, ζήσαμε. Τα καινούργια κορίτσια, τώρα, μπορώ να πω ότι είναι και πιο τολμηρές. Αυτό είπα, χωρίς να αναιρώ ποτέ την πορεία της και χωρίς να αναιρέσω ποτέ και τον άνθρωπο Ρούλα, ξέρω ότι είναι ένας άνθρωπος που πέρασε πολλά. Την εκτιμώ τη Ρούλα».

Μάλιστα πρώην συνεργάτιδα της αποκαλύπτει ότι η Ρούλα Κορομηλά ήθελε να...

Κατερίνα Στικούδη: Στο στούντιο του My style rocks! Φωτογραφία από τα γυρίσματα!

Η Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται ήδη στο στούντιο του My style rocks και μας έδειξε φωτογραφία από τα γυρίσματα! Η ίδια είναι πιο ενθουσιασμένη από ποτέ και προετοιμάζεται για την μεγάλη πρεμιέρα!

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε εχθές στο στούντιο για το πρώτο της γύρισμα!

Ως λάτρης των social media, μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μέσω Instagram Stories της, τα πρώτα πλάνα, αλλά και το πως ετοιμάζεται για την εκθαμβωτική έναρξη.

Στικούδη προετοιμάζεται Στικούδη πρεμιέρα

Στικούδη my style rocks

Δείτε επίσης την επίσημη κριτική επιτροπή που θα τα ανατρέψει όλα!