Ρούλα Κορομηλά: Πρώην συνεργάτιδα της αποκαλύπτει - «Η Ρούλα ήθελε να...»

Τα είπε όλα!

Ρούλα Κορομηλά: Πρώην συνεργάτιδα της αποκαλύπτει - «Η Ρούλα ήθελε να...»

Μία πρώην συνεργάτιδα της Ρούλας Κορομηλά αποκαλύπτει τα πάντα για τη συνεργασία τους στον Ant1, και συγκεκριμένα μιλάει για όλα όσα ήθελε να κάνει η γνωστή παρουσιάστρια!

Η Ρούλα Κορομηλά στην πολύχρονη καριέρα της έχει συνεργαστεί με πλήθος δημοσιογράφων και παρουσιαστών στην ελληνική τηλεόραση.

Ανάμεσά τους και η Ελίνα Κέφη, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και μίλησε τόσο για τη συνεργασία της με τη Ρούλα Κορομηλά όσο και με την Ελένη Μενεγάκη.

«Η Ρούλα για μένα είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Δεν είχε κανένα θέμα να μας προβάλλει, να μας βοηθήσει, να μας δώσει συμβουλές» σχολίσε η Ελίνα Κέφη, ενώ στη συνέχεια, όταν η κουβέντα πήγε στην Ελένη Μενεγάκη είπε:

«Η Ελένη, όταν πρωτοήρθε στον Πρωινό Καφέ, επειδή και η ίδια ακόμη είχε πάρα πολύ άγχος στις πρώτες της μέρες, ήμασταν όλοι μαζεμένοι. Μόλις χαλάρωσε εκείνη, χαλαρώσαμε και εμείς και περάσαμε πάρα πολύ ωραία»!

Θυμίζουμε πως και η Ελένη Μενεγάκη πριν από λίγες μέρες, είχε μιλήσει ανοικτά για την υποτιθέμενη κόντρα της με την Ρούλα Κορομηλά.

Ελίνα Κέφη Ρούλα Κορομηλά

"Καταπέλτης" η Ρούλα Κορομηλά για τον παρουσιαστή του "Μεσημέρι ΣΚΑΪ"! «Έχει χαθεί το μέτρο... λυπάμαι»!

Η Ρούλα Κορομηλά ήταν "καταπέλτης" για τον παρουσιαστή της εκπομπής "Μεσημέρι ΣΚΑΪ"! «Έχει χαθεί το μέτρο... λυπάμαι»!

Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα έκανε ένα ατυχές αστείο σχετικά με το περιστατικό που συνέβη στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Αδιανόητο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Νεαρός εκσπερμάτωσε στην πλάτη φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη!

Η αναπαράσταση της πράξης του νεαρού από τους συντελεστές της εκπομπής έφερε την οργή του κοινού με τα αρνητικά σχόλια να πέφτουν "βροχή" και τον παρουσιαστή να αναγκάζεται να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στην εκπομπή του.

Ασχολίαστο δεν άφησε φυσικά το γεγονός, και η Ρούλα Κορομηλά η οποία κουβαλάει στις πλάτες μεγάλη τηλεοπτική πείρα και όπως ήταν επόμενο θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος, ρίχνοντας "καρφιά" στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Το να μη μπορεις να ξεχωρίσεις την τηλεοπτική «πλάκα»απο την πραγματικότητα, ίσως και να ειναι χαριτωμένο καποιες φορές.Το να μη μπορεις να ξεχωρίσεις όμως το «αστείο» από τη σεξουαλικη επίθεση, είναι τουλάχιστον επικίνδυνο.Το μέτρο πια, χάθηκε! Λυπάμαι!» ήταν το μήνυμα που έστειλε η δημοφιλής παρουσιάστρια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter.