Μαρία Μπακοδήμου - Δημήτρης Αργυρόπουλος: Οι πρώην ξεσάλωσαν στα μπουζούκια! Δεν ξεκόλλησαν στιγμή! Δείτε φωτογραφίες...

Σα να μην πέρασε μια μέρα από τον... γάμο τους!

Μαρία Μπακοδήμου - Δημήτρης Αργυρόπουλος: Οι πρώην ξεσάλωσαν στα μπουζούκια! Δεν ξεκόλλησαν στιγμή! Δείτε φωτογραφίες...

Οι πρώην ξεσάλωσαν στα μπουζούκια και δεν ξεκόλλησαν στιγμή, όπως φαίνεται άλλωστε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω! Μαρία Μπακοδήμου και Δημήτρης Αργυρόπουλος τα "έσπασαν" σε νυχτερινή τους έξοδο!

Είχε προηγηθεί πριν από λίγες ημέρες το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας με τους δύο γιους τους, Άρη και Νικήτα, και τώρα ήρθε και νέα νυχτερινή έξοδος για την παρουσιάστρια και τον πρώην σύζυγό της. Μπορεί η Μαρία και ο Δημήτρης να έχουν τραβήξει δρόμους χωριστούς εδώ και 17 χρόνια, αλλά κατόρθωσαν με αρκετή προσπάθεια να ξεπεράσουν εντάσεις τους παρελθόντος και να κρατήσουν ζωντανή μια βαθιά αγάπη και εκτίμηση ο ένας για τον άλλον. Την περασμένη Παρασκευή, μάλιστα, βρέθηκαν να παρακολουθούν το πρόγραμμα της κοινής, καλής τους φίλης Δέσποινας Βανδή στο «Acro live» και όλο το βράδυ το πέρασαν αχώριστοι ο ένας δίπλα στον άλλον... όπως παλιά. Εκείνο το βράδυ, επίσης, λόγω και της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Open, το πρώην ζευγάρι πέρασε αρκετή ώρα στο τραπέζι του διευθυντή προγράμματος του καναλιού, Νίκου Κάλη, αλλά και στα τραπέζια κοινών τους φίλων. Μία εξ αυτών ήταν και η ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη.

Μαρία Μπακοδήμου

Οι δύο φίλες το περασμένο καλοκαίρι μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τις οικογένειές τους είχαν κάνει κοινές διακοπές στο Πήλιο και από εκείνη τη στιγμή «κόλλησαν» αμέσως! Οι τρεις γυναίκες, μάλιστα, σύμφωνα με τη Μαρία έχουν και το παρατσούκλι «το τρίο... Πήλιο!».

Δημήτρης Αργυρόπουλος

Η συγκίνηση της παρουσιάστριας

Αργυρόπουλος Μπακοδήμου χωρισμός

Το βράδυ εκείνο ο Δημήτρης ως γνήσιος τζέντλεμαν ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός με την πρώην σύζυγο και μητέρα των παιδιών του, όπως πάντα άλλωστε. Οι δυο τους λίγες ημέρες πριν έζησαν μια ιδιαίτερη στιγμή καθώς ο δεύτερος γιος τους ο Άρης γιόρτασε τα 18α γενέθλιάτ του. Η Μαρία, μάλιστα, ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένη και χαρούμενη εκείνη την ημέρα στο μικρό πάρτι γενεθλίων που έστησαν στο σπίτι τους και αφιέρωσε στον γιο της μία και μόνο φράση που τα λέει όλα: "Γιε μου σε θαυμάζω!"

Να σας υπενθυμίσουμε πως πρόσφατα ο φακός του Youweekly.gr την είχε "τσακώσει" να ψωνίζει εσώρουχα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ