Κατερίνα Γερονικολού: Η Όλγα από το Τατουάζ φόρεσε νυφικό και πόζαρε μέσα σε... μπανιέρα!

Σαν ψεύτικη κούκλα...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Γερονικολού: Η Όλγα από το Τατουάζ φόρεσε νυφικό και πόζαρε μέσα σε... μπανιέρα!

Η Κατερίνα Γερονικολού, που υποδυόταν την Όλγα από το Τατουάζ του Alpha tv φόρεσε κατάλευκο νυφικό και πόζαρε μέσα σε... μπανιέρα.

Μπορεί η αισθηματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου να έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το concept αλλά και τους ρόλους.

Η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία είδε μεγάλη επιτυχία στο Τατουάζ φόρεσε κατάλευκο εντυπωσιακό νυφικό και για τις ανάγκες φωτογράφισης που πραγματοποίησε πόζαρε μέσα σε μπανιέρα.

Η ηθοποιός έδειχνε σαν ψεύτικη κούκλα με το πέπλο και τα γάντια της.

 Κατερίνα Γερονικολού  Όλγα Τατουάζ Alpha tv

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τι είχε αποκαλύψει για το ενδεχόμενο του γάμου με την Κατερίνα Γερονικολού, αλλά και τον ερχομό δεύτερου παιδιού;

Κατερίνα Γερονικολού: Η Όλγα από το Τατουάζ έβαλε λευκό ρούχο και έμοιαζε με άγγελο! Δένει στη μέση, το λάτρεψε ο Τσιμιτσέλης!

Η Όλγα από το Τατουάζ, ή αλλιώς η Κατερίνα Γερονικολού, έβαλε λευκό ρούχο και έμοιαζε με άγγελο! Δένει στη μέση, το λάτρεψε ο Τσιμιτσέλης και αυτό το look πρέπει να το αντιγράψεις!

Η καλλονή ηθοποιός, έβαλε με τον καλύτερο τρόπο το λευκό χρώμα, αφού ως γνωστόν πάει σε μελαχρινές περισσότερο.

Η ίδια, πόζαρε μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της και πήρε από εμάς Όσκαρ κομψότητας. Η εν λόγω φόρμα της έδενε στη μέση και τόνιζε το καλλίγραμμο σώμα της! Σίγουρα το λάτρεψε μέχρι και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και εμείς σίγουρα... θα ψάξουμε να στο βρούμε!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Θυμάστε τι φόρεσε και στο κόκκινο χαλί η Κατερίνα;

Κατερίνα Γερονικολού: Ντύθηκε νύφη και είναι πανέμορφη! Τα «έχασε» ο Τσιμιτσέλης!

Η Κατερίνα Γερονικολού ντύθηκε νύφη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τα... «έχασε»! Είναι πανέμορφη!

Η γνωστή ηθοποιός φέτος έχει ένα πολύ απαιτητικό φόρτο εργασίας, καθώς την βλέπουμε στην σειρά «Αν ήμουν πλούσιος» και εμφανίζεται στην παράσταση «Από Σμύρνη στη Σαλονίκη». Μάλιστα σε λίγο καιρό από τώρα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους η ταινία του ηθοποιού και συντρόφου της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, όπου και πρωταγωνιστούν!

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης να είναι πάρα πολύ ερωτευμένοι , ωστόσο το ζευγάρι δεν πρόκειται ακόμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, όπως έχουν πει και οι δυο πολλές φορές!

Ωστόσο η ίδια πόζαρε για περιοδικό, φορώντας υπέροχα νυφικά και το αποτέλεσμα ήταν να είναι πανέμορφη και άκρως εντυπωσιακή και σίγουρα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης όταν την είδε θα τα.. «έχασε».

Κατερίνα Γερονικολού: Βγαλμένη από άλλη εποχή! Με πολύ κοντό μαλλί και βλέμμα που σε καθηλώνει!

Μπορεί, το ερωτευμένο ζευγάρι, να μην έχει τον γάμο και την απόκτηση οικογένειας στα κοντινά του σχέδια αλλά η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βιώνουν την πιο όμορφη περίοδο της σχέσης τους.

Δείτε φωτογραφίες της με παραμυθένιο νυφικό:

Γερονικολού γάμος νυφικό

νυφικό ηθοποιός Γερονικολού

Γερονικολού Κατερίνα ηθοποιός νυφικό

Κατερίνα Γερονικολού Γιάννης Τσιμιτσέλης γάμος