Χάρης Βαρθακούρης: Όλη η αλήθεια στο «φως»! Θα είναι ο παρουσιαστής του Big Brother μαζί με την Αντελίνα;

«Η παρτενέρ θα...»

Χάρης Βαρθακούρης: Όλη η αλήθεια στο «φως»! Θα είναι ο παρουσιαστής του Big Brother μαζί με την Αντελίνα;

Παρουσιαστής του Big Brother θα είναι τελικά ο Χάρης Βαρθακούρης μαζί με την αγαπημένη του Αντελίνα; Όλη η αλήθεια βγήκε στο «φως» της δημοσιότητας!

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπή «Ευτυχείτε» για την συμμετοχή του στο Globetrotters και τις προτάσεις που έχει με την Αντελίνα!

Ο Χάρης Βαρθακούρης είπε χαρακτηριστικά:

«To 2019 ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου. Χάρηκα που κόσμος, που δεν με ήξερε, με ανακάλυψε μέσα από το Globetrotters. Δεν έδειξα κάτι για το οποίο μετανιώνω ή ντρέπομαι. Μπορεί στην αρχή να είδα τον εαυτό μου να καυγαδίζει και λίγο να με αναστάτωσε αυτό αλλά ήταν θέμα 2 – 3 επεισοδίων να το συνηθίσω.

Όσον αφορά στο κομμάτι της παρουσίασης είπε:

«Υπάρχουν σαφώς τηλεοπτικές προτάσεις, δεν είναι μυστικό, δεν έχουμε αρνηθεί καμία. Ακόμα είναι όμως όλες υπό εξέταση». Κι όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για την παρουσίαση του Big Brother είπε:

«Δεν μπορώ να πω ότι είναι επίσημη η πρόταση. Δηλαδή δεν ήρθε το κανάλι να μου πει, Χάρη σε θέλουμε».

Απάντησε επίσης στο ενδεχόμενο να συμπαρουσιάσει το ριάλιτι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ή την Αντελίνα και είπε:

«Η παρτενέρ θα είχε νόημα να έχει την εμπειρία του ζωντανού, δεν ξέρω αν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει αυτή την εμπειρία. Ξέρω ότι ήταν κριτής στο GNTM, μια εκπομπή η οποία δεν απευθύνεται σε μένα. Με την Αντελίνα θα έκανα το οτιδήποτε, οπότε γιατί όχι και το Big Brother. Της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και ξέρουμε τους ρυθμούς μας».

Ενώ, λίγο αργότερα ο ίδιος εκνευρίστηκε με μια ερώτηση που δέχτηκε και «ξέσπασε»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Ανατροπή μεγατόνων! Όλη η αλήθεια για τη νέα τους τηλεοπτική εμφάνιση! Με ποιο κανάλι έδωσαν τα χέρια;

Ανατροπή μεγατόνων για την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη! Με ποιο κανάλι έδωσαν τα χέρια για τη νέα τους τηλεοπτική εμφάνιση; Όλη η αλήθεια στο «φως»!

Το αγαπημένο ζευγάρι γνώρισε μεγάλη αναγνωρισιμότητα και λατρεία από το κοινό μέσα από την συμμετοχή τους στην σειρά «Globetrotters», του Star!

Ο Χάρης Βαρθακούρης σήμερα παραχώρησε μια συνέντευξη στο «Happy Day», του AlphaTv και αναφέρθηκε μέσα σε όλα και στις προτάσεις που έχει δεχτεί με την Αντελίνα!

Ο τραγουδιστής παραδέχθηκε πως δέχονται πλήθος προτάσεων αλλά έχουν αποφασίσει να μην κάνουν κάτι τηλεοπτικό σόου μαζί, τουλάχιστον προς το παρόν, φέρνοντας την ανατροπή που δεν περίμενε κανείς!

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

«Έχουμε προτάσεις για να κάνουμε τόσο κάτι μαζί όσο και ο καθένας μόνος του. Νομίζω πως έχουμε αποφασίσει, χωρίς να το έχουμε συζητήσει ακριβώς, να μην κάνουμε κάτι κοινό κολλητά και αν θέλουμε να κάνουμε κάτι μαζί να το κρατήσουμε για το μέλλον. Προς το παρόν εξετάζουμε τις μεμονωμένες προτάσεις που έχουμε.

Είδα τέτοια αλλαγή στη ζωή μου και στη δουλειά μου, το τραγούδι, που θα ήταν κουτό να πω τώρα πως επιστρέφω στην παλιά μου σκέψη. Όποια πρόταση μου γίνεται, τουλάχιστον, την εξετάζω και την σκέφτομαι. Οι προτάσεις είναι για μουσικές επιτροπές αλλά και μια, δυο πιο παράξενες που λες, πως με σκέφτηκαν. Δεν νομίζω πως θα άντεχα να είμαι σε ένα πάνελ και να περιμένω να μου δώσει κάποιος τον λόγο, γιατί θα τον έπαιρνα τόσες φορές μόνος μου που θα γινόταν χαμός».

Ο Χάρης Βαρθακούρης όμως δεν αποκάλυψε ακόμη με ποιο κανάλι έχουν κάνει συμφωνία!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης τα ευχάριστα νέα για το ζευγάρι! Το νέο βήμα που έφερε χαμόγελα!