Master Chef: Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη έφυγε από την Ελλάδα και πήρε μαζί της αυτόν τον άντρα! Δεν είναι ο αρραβωνιαστικός της...

Ο λόγος για τον...

Master Chef: Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη έφυγε από την Ελλάδα και πήρε μαζί της αυτόν τον άντρα! Δεν είναι ο αρραβωνιαστικός της...

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ήταν η φιναλίστ του Master Chef μαζί με τον Αντώνη Σαρρή, ωστόσο πλέον δεν μένει στην Ελλάδα. Η σεφ έφυγε και πήρε μαζί της αυτόν τον άντρα ο οποίος μάλιστα δεν είναι ο αρραβωνιαστικός της ο Αποστόλης!

Η πρώην παίκτρια του Master Chef παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και αναφέρθηκε και στο νέο της επαγγελματικό βήμα.

Έτσι εξήγησε πως πλέον εργάζεται στην Κύπρο, μαζί μάλιστα με τον καλό της φίλο από το παιχνίδι, Πάνο Τόγια, ενώ ο Αποστόλης δεν την έχει επισκεφθεί ακόμα μιας και εκείνη δεν το ήθελε!

Στην ίδια συνέντευξη, ο Μανώλης Σαρρής αποκάλυψε πως είναι πλέον single, μιας και χώρισε από την αγαπημένη του!

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Όλη η αλήθεια για το γάμο της με τον Αποστόλη! Θα γίνει τελικά;

Η Σπυριδοπούλα Καραμπουτάκη μίλησε στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και αποκάλυψε όλη την αλήθεια πίσω από τον πολυσυζητημένο γάμο της με τον αγαπημένο της Αποστόλη και για το αν θα γίνει τελικά.

Η φιναλίστ του περσινού Master Chef, ήταν καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Star και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο αν τελικά θα γίνει ο γάμος που είχε προγραμματίσει με τον αρραβωνιαστικό της.

«Έρχομαι στην Ελλάδα για δουλειές, αλλά για 1-2 μέρες κάθε φορά. Κάποια στιγμή θα γίνει ο γάμος. Καλά είναι ο Αποστόλης, μεγαλώνει. Είναι δύσκολη η απόσταση, αλλά προσπαθούμε και το παλεύουμε. Δεν έχει έρθει καθόλου στην Κύπρο, δεν τον αφήνω εγώ να έρθει, γιατί άμα έρθει θα κάθεται μόνος του στο σπίτι. Παραπονιέται πάρα πολύ. Θα τα βρούμε κάποια στιγμή» σχολίασε η ίδια.

Ο τέταρτος κύκλος πλησιάζει και ένας από τους κριτές έκανε μία "καυτή" αποκάλυψη για όλα όσα θα δούμε!

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Δεν φαντάζεστε με ποιον πρώην συμπαίκτη της μπήκε στο ασανσέρ και έκανε χειρονομίες!

Δεν φαντάζεστε με ποιον πρώην συμπαίκτη της η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη μπήκε στο ασανσέρ και έκανε χειρονομίες στον καθρέφτη.

Η chef, που πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε το γάμο της με τον σύντροφό της, κάνει κολλητή παρέα με πρώην επίσης παίκτη του MasterChef.

Οι δυο τους μάλιστα, συνεργάζονται με αποτέλεσμα να είναι πολύ συχνά μαζί. Ο λόγος για τον Πάνο Τογια, στον οποίο έχει αδυναμία.

Στον λογαριασμό της στο Instagram δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία τους.

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη Πάνος Τόγιας