Νίκος Μουτσινάς: Άνω κάτω το σπίτι του! Με την φωτογραφία από μέσα θα νομίζετε ότι τον λήστεψαν!

Φωτογραφία από το εσωτερικό!

Νίκος Μουτσινάς: Άνω κάτω το σπίτι του! Με την φωτογραφία από μέσα θα νομίζετε ότι τον λήστεψαν!

Άνω κάτω ήταν το σπίτι του στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Νίκος Μουτσινάς! Μόλις τη δείτε θα νομίζετε ότι τον λήστεψαν και γι΄αυτό είναι έτσι!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής πρόσφατα μετακόμισε, πρόλαβε ωστόσο να κάνει το σπίτι του ήδη άνω κάτω και η φωτογραφία από το εσωτερικό το μαρτυρά!

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς με μία δημοσίευσή του στο Instagram, θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους τους followers του.

«Χαλαρή Κυριακουλα στο σπίτι! Γίνεται κάποια εκκαθάριση. Να σας πω κάτι? Ο,τι δεν είναι χρήσιμο σε μας μπορεί να το έχει ανάγκη κάποιος άλλος. Μην κρατάτε πράγματα που δεν ξέρατε καν ότι τα έχετε! Δώστε τα αν είναι σε καλή κατάσταση ή αλλιώς πετάξτε τα! Θα νιώσετε απίστευτη ανακούφιση! Καντε το και θα με θυμηθείτε! Το ύφος του Άντι τα λέει όλα» έγραψε ο παρουσιαστής κάτω από τη φωτογραφία του.

Στο μεταξύ, το ξέρατε ότι την Παρασκευή θα δούμε το Νίκο Μουτσινά στο gala του My Style Rocks;

Νίκος Μουτσινάς: Ο ένας τοίχος στο γραφείο του σπιτιού του είναι πράσινος! Στα ράφια υπάρχουν παντού βιβλία!

Ο ένας τοίχος στο σπίτι του μετακόμισε ο Νίκος Μουτσινάς είναι πράσινος. Στα ράφια στο γραφείο του υπάρχουν παντού βιβλία και διάφορα διακοσμητικά.

Ο παρουσιαστής μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, τόσο λόγω της εκπομπής του, όσο και της παράστασης «Βερβερίτσα», ωστόσο βρήκε χρόνο για να "ξεκαθαρίσει" κάποια πράγματα στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς με μια φωτογραφία από το σπίτι του μας αποκάλυψε το εσωτερικό του και πιο συγκεκριμένα, από το γραφείο του.

Ο τοίχος που βρίσκεται η βιβλιοθήκη είναι πράσινη, και έχει πολλά διακοσμητικά αλλά και βιβλία να την κοσμούν. Από το πλευρό του δεν γινόταν να λείπουν τα... παιδιά του.

Νίκος Μουτσινάς σπίτι γραφείο

Νίκος Μουτσινάς: Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι του! Τι συνέβη στο σαλόνι του;

Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι του Νίκου Μουτσινά! Τι συνέβη στο σαλόνι του παρουσιαστή; Αποκάλυψη τώρα!

Ένα απίστευτο υλικό μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ πριν από λίγες ημέρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με, φυσικά, πρωταγωνιστή το γατί του!

Είχε... αυπνίες και δεν τον άφησε ήρεμο ποτέ!

Βερβερίτσα: Αυτή είναι η ηθοποιός που πήρε τη θέση της Μαρίας Σολωμού!

Δείτε το απίστευτο: