Ελένη Χατζίδου: Μπήκε με τον Ετεοκλή στο ασανσέρ και προκάλεσε εγκεφαλικά! Τα μάτια όλων στο...

Τα μάτια όλων στο τσαντάκι της!

Ελένη Χατζίδου: Μπήκε με τον Ετεοκλή στο ασανσέρ και προκάλεσε εγκεφαλικά! Τα μάτια όλων στο...

Η Ελένη Χατζίδου μπήκε με τον Ετεοκλή στο ασανσέρ και προκάλεσε εγκεφαλικά! Τα μάτια όλων στο... τσαντάκι της αφού τα backpacks είναι η τάση της σεζόν!

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής, πρόσφατα γύρισαν από τις ολιγοήμερες διακοπές τους στον τόπο καταγωγής της. Το ζευγάρι είναι έτοιμο για νέες περιπέτειες και οι φωτογραφίες τους στο Instagram σαρώνουν!

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, τράβηξαν ένα στιγμιότυπο από το ασανσέρ και το δημοσίευσαν σε Insta Story. Αμέσως οι αντιδράσεις έδωσαν και πήραν και.. δείτε το:

Ελένη Χατζίδου σύζυγος

Ελένη Χατζίδου: Αποκάλυψη - «βόμβα»! Αν δεν παντρευόταν τον Ετεοκλή Παύλου είχε αποφασίσει να...

Αποκάλυψη «βόμβα» από την Ελένη Χατζίδου για την σχέση της με τον Ετεοκλή Παύλου. Αν δεν τον παντρευόταν είχε αποφασίσει να καταψύξει τα ωάρια της.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του Happy Day, όπου αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στο νέο μέλος της οικογένειας της.

Αρχικά αποκάλυψε στην κάμερα, πως πριν γνωρίσει τον Ετεοκλή Παύλου και αποκτήσουν την πανέμορφη κορούλα τους, είχε αποφασίσει να καταψύξει τα ωάρια της.

Μεταξύ άλλων μάλιστα, αναφέρθηκε και στο αν θέλει να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδάκι. Ωστόσο, όπως απάντησε ακόμη είναι πολύ νωρίς και δεν το σκέφτονται ακόμη.

Για την απόκτηση δεύτερου παιδιού είχε μιλήσει και όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Ελένη Χατζίδου: Δεν έπαιρνε τα μάτια της από τον Ετεοκλή! Του έστειλε μήνυμα λατρείας!

H Ελένη Χατζίδου είναι τόσο ερωτευμένη με τον Ετεοκλή που δεν έπαιρνε λεπτό τα μάτια της από πάνω του! Τον θαύμαζε και αμέσως του έστειλε το καλύτερο μήνυμα... λατρείας!

Το αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στα Ιωάννινα. Ο λόγος είναι η ομιλία του αθλητή σε μία εκδήλωση του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με την τραγουδίστρια να βρίσκεται φυσικά στο πλευρό του άντρα της.

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι έβγαλε μόλις πριν από λίγες μέρες στη δημοσιότητα το πρόσωπο της νεογέννητης κορούλας του, η οποία είναι ίδια ο Ετεοκλής!

Έτσι, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Ετεοκλή, η Ελένη Χατζίδου θέλησε να εκφράσει το πόσο πολύ θαυμάζει τον άντρα της ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έγραψε: «Σ ευχαριστώ που με κανεις κάθε μέρα καλύτερο άνθρωπο...
Είσαι υπέροχος και είμαι τόσο περηφανη για σένα
Σ αγαπώ μ όλη τη δύναμη της καρδιας μου...»! με τον Ετεοκλή να της απαντάει πως κι εκείνος την αγαπάει πολύ.