Νίκος Μουτσινάς: Κάθισε στο πλευρό γυναίκας, αλλά τράβηξε όλη την προσοχή πάνω του με το πορτοκαλί μπουφάν του!

Η φωτογραφία με το μαγευτικό τοπίο!

Νίκος Μουτσινάς: Κάθισε στο πλευρό γυναίκας, αλλά τράβηξε όλη την προσοχή πάνω του με το πορτοκαλί μπουφάν του!

Στο πλευρό αυτής της γυναίκας κάθισε ο Νίκος Μουτσινάς, αλλά τράβηξε όλη την προσοχή πάνω του με το πορτοκαλί μπουφάν που φόρεσε.

Ο παρουσιαστής πριν από λίγες εβδομάδες απόλαυσε τις χειμερινές διακοπές του με αγαπημένα του πρόσωπα σε... βόρειο προορισμό.

Μάλιστα, οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είναι πολύ εντυπωσιακές και τα τοπία μαγευτικά.

Σε μια από τις αναρτήσεις του, είδαμε να ποζάρει στο πλευρό της Μαίρης Συνατσάκη, όμως όλη την προσοχή τράβηξε το πορτοκαλί μπουφάν του, καθώς είχε έντονο χρώμα.

Φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού του έχετε δει; Με αυτή από μέσα θα νομίζετε ότι τον λήστεψαν.

Νίκος Μουτσινάς: Αυτή η γυναίκα του μίλησε για το παιδί και «λύγισε»! Σκούπισε τα δάκρυα του...

Αυτή η γυναίκα στάθηκε απέναντι από τον Νίκο Μουτσινά και εκείνος «λύγισε» όταν του μίλησε για το παιδί. Ο παρουσιαστής σκούπισε τα δάκρυα από το πρόσωπο του.

Η Βασιλική Ανδρίτσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στον ερχομό της κόρης της.

«Μεγάλη συγκίνηση! Ακόμα δεν είναι σε ηλικία να καταλαβαίνει τον Άγιο Βασίλη. Εμείς πιο πολύ το ζούσαμε, ήμασταν μέσα στην τρελή χαρά. Ήταν μεγάλη η συγκίνηση. Πριν μείνω έγκυος, κρατούσα τον ανιψιό μου αγκαλιά και είχαμε βγάλει φωτογραφία μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Και φέτος πήγαμε.

«Ότι θα συγκινηθώ στη δική σου εκπομπή… Πήγαμε τυχαία, κάτσαμε μπροστά από το δέντρο, πήρα το μωρό αγκαλιά, τραβάμε τη φωτογραφία κι εκείνη την ώρα μου ήρθε φλασιά και λέω κοίτα να δεις, πριν κάποια χρόνια κρατούσα τον ανιψιό μου και τώρα κρατάω την κόρη μου»., είπε η ηθοποιός και ο Νίκος Μουτσινάς συγκινήθηκε.

Νίκος Μουτσινάς: Αυτή η γυναίκα θα είναι πάντα η μεγάλη του αγάπη! Ντοκουμέντο από έξοδο τους!

Αυτή η γυναίκα θα είναι πάντα η μεγάλη αγάπη του Νίκου Μουτσινά. Υπάρχει ντοκουμέντο από έξοδο τους για τα γενέθλια της σε νυχτερινό μαγαζί.

Ο παρουσιαστής έχοντας σταματήσει το Καλό Μεσημεράκι λόγω εορτών, περνάει τον περισσότερο χρόνο με τους φίλους του, τους οποίους και λατρεύει.

Πριν από λίγες ημέρες η Μαίρη Συνατσάκη είχε τα γενέθλια της και ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να λείπει από το πάρτι της, αφού της έχει μεγάλη αδυναμία και είναι η μεγάλη του αγάπη. Μάλιστα, μαζί είχαν περάσει και τις διακοπές στην Κρήτη.

Στο Instagram ο παρουσιαστής μοιράστηκε μια φωτογραφία τους από το πάρτι που έκαναν για να το γιορτάσουν.

Νίκος Μουτσινάς γυναίκα αγάπη