"Πανικός" στην Ελένη! Η παρουσιάστρια είχε σκυμμένο το κεφάλι της όταν...

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor

"Πανικός" επικράτησε με στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Η παρουσιάστρια είχε σκυμμένο το κεφάλι της όταν το logo και η μουσική άρχισαν να παίζουν χωρίς να το παρατηρήσει!

Η παρουσιάστρια τα έχασε για λίγα δευτερόλεπτα με το απρόοπτο περιστατικό, ωστόσο αμέσως συνήλθε στην κανονική της ροή!

Πιο χαρακτηριστικά είπε, "Επειδή είχα το κεφάλι μου κάτω, βγήκαμε; Δεν είχαμε ήχο. Αν δεν είχαμε μόνο ήχο στο πλατό εντάξει…Εμείς έχουμε Dj Pitsi και δεν έχουμε ανάγκη".

Εσείς το ξέρατε πως η παρουσιάστρια βγήκε με τον Γιάννη Λάτσιο; Και όμως υπάρχουν φωτογραφίες - ντοκουμέντα από την έξοδό τους.

Ελένη Μενεγάκη: Δημιούργησε πανικό στο δρόμο! Της ζητούσαν μια φωτογραφία και εκείνη τους «ακύρωνε»!

Πανικό προκάλεσε η Ελένη Μενεγάκη στο δρόμο στο κέντρο της Αθήνας. Ζητούσαν στην παρουσιάστρια από μια φωτογραφία και εκείνη τους «ακύρωνε».

Είναι από τις πιο εντυπωσιακές και ταλαντούχες παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης με τους τηλεθεατές να μην την έχουν ονομάσει άδικα «βασίλισσα της τηλεόρασης».

Πριν από λίγες ημέρες για τις ανάγκες της εταιρίας καλλυντικών που συνεργάζεται, χρειάστηκε να κάνει πολύωρα γυρίσματα στο κέντρο της Αθήνας.

Ελένη Μενεγάκη - έκτακτο: Η απόφαση του ALPHA! Τι συμβαίνει;

Σύμφωνα με την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» υπήρχε κοσμοσυρροή στο σημείο όπου βρισκόταν, για μία selfie με την Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Τσολάκη τόνισε: «Σύμφωνα με πληροφορίες όσοι της ζήτησαν μία selfie, δεν ήταν τόσο δεκτική να φωτογραφηθεί με τον κόσμο»!

Ελένη Μενεγάκη φωτογραφία

Ελένη: Μίλησε για την Diana και συγκίνησε! Η αναφορά στο γάμο που έφερε αναμνήσεις!

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για την πριγκίπισσα Diana και τη Μέγκαν Μαρκλ και συγκίνησε με τα λόγια της! Μάλιστα έκανε μία εκτενή αναφορά στο γάμο της λαίδης που έφερε πολλές αναμνήσεις στους τηλεθεατές της!

Το θέμα των ημερών, σχετικά με τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ βγήκε στην επιφάνεια της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, η οποία ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δύο κυρίες λέγοντας:

«Επειδή πολλές φορές έχω ακούσει για αυτό το θέμα σύγκρισης με την πριγκίπισσα Diana. Και επειδή η Νταϊάνα ήταν για όλους μας ένα πρόσωπο που αισθανόμασταν μόνο θετικά πράγματα για εκείνη… Η Diana ήταν ένα πονεμένο πρόσωπο. Έκανε έναν γάμο που όλοι ζήλεψαν και μπορεί και εκείνη να το ονειρεύτηκε αλλιώς, αλλά που δε βρήκε αγάπη. Δεν την ερωτεύτηκε ο άντρας της, δεν την αγάπησε. Τα έχει πει η ίδια.

Η Μέγκαν παντρεύτηκε από έρωτα τρελό. Τον βλέπουμε τον Χάρι, πόσο τρελαμένος είναι μαζί της. Που είναι πονεμένη; Δεν υπάρχει πόνος. Η Diana είχε πάθει του κόσμου τα πράγματα για αυτό ο κόσμος ήταν μαζί της. Γιατί ήταν μια γυναίκα η οποία είδε το όνειρό της, πήγε να μπει μέσα σε αυτό, αλλά δεν υπήρχε. Ήταν μια τσιχλόφουσκα».

Θυμίζουμε πως μόλις σήμερα, η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι πραγματοποίησε την πρώτη του έξοδο μετά το πολυσυζητημένο Megxit!