Καφέ της Χαράς: Η "Κανέλλα" μας δείχνει το αληθινό της πρόσωπο! Η εικόνα μιλάει από μόνη της!

Φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Καφέ της Χαράς: Η

Η τηλεοπτική "Κανέλλα" από το Καφέ της Χαράς, μας δείχνει το αληθινό της πρόσωπο! Η εικόνα μιλάει από μόνη της και θα σας εκπλήξει σίγουρα!

Μαζί με τα νέα επεισόδια, οι αγαπημένοι ηθοποιοί της σειράς, έχουν αρχίσει και γίνονται πιο ενεργοί στα social media τους!

Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η Φωτεινή Ντεμίρη, η οποία μοιράστηκε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία από τα "νιάτα της" όπως έγραψε η ίδια.

Για όσους δεν το γνωρίζουν η ηθοποιός συνεχίζει να διανύει υπέροχες στιγμές στην προσωπική της ζωή, με τον αγαπημένο της άνδρα Χάρη Γρηγορόπουλο ή αλλιώς τον τηλεοπτικό μας "Τρελαντώνη".

Καφέ της Χαράς Κανέλλα

Εσείς ωστόσο, έχετε δει την ηλικία της Βάλιας και του Μανωλάκη;

Καφέ της Χαράς: Η «Κανέλλα» έχει τατουάζ στο πόδι! Ποζάρει με τον Τρελαντώνη, το δείχνει και κάνει έξαλλο τον Πώποτα!

Η «Κανέλλα» από το Καφέ της Χαράς έχει τατουάζ στο πόδι!Ποζάρει με τον Τρελαντώνη, το δείχνει και κάνει έξαλλο τον Πώποτα, αφού δεν πάει το μυαλό σας τι σχέδιο έχει «χτυπήσει»!

Η τηλεοπτική Κανέλλα του «Καφέ της Χαράς» απήλαυσε τις καλοκαιρινές της αποδράσεις μαζί με τον σύζυγό της, Χάρη Γρηγορόπουλο, με τους δυο τους να μας χαρίζουν την πιο ανατρεπτική φωτογραφία.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε με μαγιό, με τα βλέμματα να τραβά το τατουάζ – γίγας της ηθοποιού στον δεξιό μηρό της, το οποίο αποτελεί «απόκτημα» που δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε στο κορμί μιας… Κολωκοτρονιτσιώτισσας!
Τη φωτογραφία ανήρτησε ο σύζυγός της στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αλήθεια, εσείς μπορείτε να διακρίνετε το σχέδιο;

Κανέλλα καφέ της χαράς έχει τατουάζ

Αλήθεια, έχετε δει την ηλικία της Βάλιας και του Μανωλάκη;

Η "Κανέλα" από το "Καφέ της Χαράς" έχει κόρη και είναι κουκλάρα! Δείτε την για πρώτη φορά!

Δείτε για πρώτη φορά την κόρη της "Κανέλας" από την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, "Καφέ της Χαράς"! Είναι κουκλάρα!

Η Φωτεινή Ντεμίρη υποδυόταν έναν από τους χαρακτήρες της θρυλικής σειράς που ο κόσμος πραγματικά αγάπησε! Με μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανακαλύψαμε πως... έχει οικογένεια και μάλιστα μια κόρη που είναι πανέμορφη αλλά δεν την έχει δει κανείς ποτέ!

Το Καφέ της Χαράς: Βρέθηκαν όλοι οι ηθοποιοί μαζί μετά από 15 χρόνια!

Η

Πριν από λίγο καιρό η κόρη της είχε γενέθλια και για να της ευχηθεί ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της και μας την έδειξε! Ιδού:

Η