Κάτια Ζυγούλη: Έκατσε μπροστά από την βιβλιοθήκη στο σπίτι της! Δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της ο Ρουβάς!

Ήταν κούκλα χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάτια Ζυγούλη: Έκατσε μπροστά από την βιβλιοθήκη στο σπίτι της! Δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της ο Ρουβάς!

Μπροστά στη βιβλιοθήκη στο σπίτι της έκατσε η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της, αφού ήταν κούκλα.

Είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της είναι πανέμορφη.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της, αλλά και στο Youtube όπου διατηρεί το δικό της κανάλι και χθες δημοσίευσε ένα βίντεο όπου μίλησε για τον πατέρα της που κινδύνευσε να καεί.

Σε μια από τις αναρτήσεις της, την είδαμε να ποζάρει μπροστά από την βιβλιοθήκη του σπιτιού της και έδειχνε κούκλα όπως πάντα.

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς σπίτι

Κάτια Ζυγούλη: Φόρεσε τζιν και ο Σάκης δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της! Η εικόνα που "μάγεψε"!

Η εικόνα της Κάτια Ζυγούλη "μάγεψε"! Φόρεσε τζιν και ακόμη και ο Σάκης Ρουβάς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της!

Η ίδια μας έχει συνηθίσει σε λαμπερές και συγχρόνως απλές εμφανίσεις που πάντα "τραβάνε" τα βλέμματα πάνω της!

Πιο συγκεκριμένα, αυτήν την φορά επέλεξε να φορέσει ένα καταπληκτικό τζιν σε συνδυασμό με μαύρο ζιβάγκο μπλουζάκι, αλλά και καρό κόκκινο πουκάμισο, "μαγνητίζοντας" όλα τα βλέμματα πάνω της.

Όπως πάντα, η ίδια παραμένει λαμπερή και μας δείχνει για ακόμη μια φορά το πόσο απλά μπορούμε και εμείς να παραμείνουμε εντυπωσιακές, χωρίς μεγάλο κόπο.

Το καταφύγιο της ίδιας αλλά και του Σάκη Ρουβά, ωστόσο, είναι το σπίτι τους. Λατρεύουν να περνάνε χρόνο στο σαλόνι μπροστά από του τζάκι μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους.

Σάκης Ρουβάς: Έβαλε στενό τζιν και λευκή μπλούζα! Έμεινε να τον κοιτάει η Ζυγούλη!

Ο Σάκης Ρουβάς έβαλε στενό τζιν και λευκή μπλούζα! Έμεινε να τον κοιτάει η Ζυγούλη και με το δίκιο της, αφού με το σύνολό του ήταν απλά μαγεία... Ιδού και η φωτογραφία!

Ο Σάκης Ρουβάς, κάνει κάθε Σαββατοκύριακο χαμό στο Estate! Στο κέντρο προκαλείται φρενίτιδα και το μαγαζί είναι εβδομαδιαία... sold out! Στην πιο πρόσφατη εμφάνισή του, ο τραγουδιστής έφερε ταραχές!

Έβαλε το στενό του τζιν, έβαλε και από πάνω λευκή μπλούζα και πόζαρε με το πιο ζεστό του χαμόγελο μπροστά από τον καθρέφτη στο καμαρίνι! Σίγουρα όταν θα είδε την φωτογραφία, η Κάτια Ζυγούλη θα έμεινε να τον κοιτάει και λογικό μας φαίνεται! Δείτε και την σχετική ανάρτηση από το Instagram:

Έχετε δει και τι έχει το ζευγάρι... στην κουζίνα που τρώει; Αν όχι ιδού!