Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκατσε στο λευκό αυτοκίνητο της αλλά το βλέμμα έπεσε στις γόβες της! Ακόμη και του Snik...

Είναι στο πιο δύσκολο χρώμα!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκατσε στο λευκό αυτοκίνητο της αλλά το βλέμμα έπεσε στις γόβες της! Ακόμη και του Snik...

Στο λευκό αυτοκίνητο της έκατσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά το βλέμμα μας έπεσε πάνω στις λευκές επίσης γόβες της. Ακόμη και του Snik.

Την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM στο ρόλο του κριτή και δεν άργησε να γίνει viral από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Σήμερα, είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz και για την σχέση της με τον ράπερ Snik η οποία μετράει λίγους μήνες.

Στο Instagram είναι καθημερινό χρήστης και σε μια από τις αναρτήσεις της είδαμε και το αυτοκίνητο της το οποίο είναι λευκό και εντυπωσιακό.

Ωστόσο, το βλέμμα μας δεν γινόταν να μην πέσει στις λευκές γόβες της οι οποίες ήταν απίστευτες και τις συνδύασε με τον πιο stylish τρόπο.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου αυτοκίνητο Snik

Snik: Με αυτό το αυτοκίνητο πάει βόλτα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Έχει μέσα οθόνη!

Με αυτό το αυτοκίνητο ο Snik πάει βόλτα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Μέσα στο εσωτερικό του έχει οθόνη. Θα πάθετε πλάκα.

Μπορεί το ζευγάρι να μετράει μόνο λίγους μήνες μαζί, ωστόσο έχει έρθει πολύ κοντά και πολλές είναι οι φήμες που τους θέλουν να έχουν κάνει το επόμενο βήμα.

Δημοσιεύματα τους θέλουν να συγκατοικούν στο σπίτι του μοντέλου, όπου είναι η ερωτική τους φωλιά, όταν θέλουν να μην τους βλέπουν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Πριν από λίγες ώρες ο Snik στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα από τα εσωτερικό αυτοκινήτου, που όπως φαίνεται είναι δικό του και με αυτό μετακινείται μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στις εξόδους τους.

Snik αυτοκίνητο

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik αμάξι

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έτριβε το πρόσωπό της στη μύτη του Snik! Δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι υπήρχαν κάμερες!

Κάμερες βρέθηκαν σε απόσταση βολής από τον Snik και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την έπιασαν να τρίβει το πρόσωπό της στην μύτη του! Δεν είχε πάρει κανείς χαμπάρι πως υπήρχαν παπαράτσι!

Μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, στον ΑΝΤ1, "Πρωινό", προβλήθηκαν τα αποκλειστικά αυτά πλάνα που έδειχναν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz σε στιγμές που δεν είχαμε ξαναδεί!

Παρά το γεγονός πως προσπαθούν να διαφυλάξουν την προσωπική τους ζωή, σε ένα εστιατόριο με πολύ κόσμο αγκαλιάζονταν, αντάλλασσαν φιλιά και γενικά φαίνονταν πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Μπράβο τους επιτέλους που το δείχνουν χωρίς να τους νοιάζει!

Δείτε το βίντεο με τις στιγμές τους παρακάτω:

Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η κάμερα πιάνει το ζευγάρι! Αλλά μια φορά είχε "τσακώσει" μόνο του τον Snik να τα πίνει και δεν ήταν με την Ηλιάνα...