Eurovision 2020: Αυτή η συμμετοχή θα τους κάνει όλους να ξεχάσουν μέχρι και την Παπαρίζου! Ο τραγουδιστής θα «κάψει» καρδιές!

Πότε θα βγει η απόφαση για το κομμάτι;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Eurovision 2020: Αυτή η συμμετοχή θα τους κάνει όλους να ξεχάσουν μέχρι και την Παπαρίζου! Ο τραγουδιστής θα «κάψει» καρδιές!

Αυτή η συμμετοχή στην Eurovision 2020 θα τους κάνει όλους να ξεχάσουν μέχρι και την Έλενα Παπαρίζου. Ο τραγουδιστής τους θα «κάψει» καρδιές».

Μια μπαλάντα ξεχωριστεί από τις άλλες, θα ανέβει πάνω στην σκηνή και πρόκειται να «μαγέψει» όλη την Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, τις επόμενες ημέρες η διεύθυνση του ΡΙΚ θα αποφασίσει το τραγούδι που θα πει ο Sandro Nicolas. και θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην 65η διοργάνωση της Eurovision.

Επικρατέστερο από τα πέντε που προτάθηκαν είναι μια μπαλάντα για την οποία η ομάδα παραγωγής του διαγωνισμού, ζήτησε τροποποιήσεις ώστε το κομμάτι να ξεχωρίζει από προηγούμενες συμμετοχές.

Eurovision 2020 Κύπρος

Ποιος είναι όμως ο Sandro Nicolas που πρόκειται να «κλέψει» καρδιές με την εμφάνιση και τη φωνή του;

Eurovision: Αυτή η συμμετοχή μας θύμισε την Παπαρίζου! Δεν πήρε την πρωτιά αλλά τους "κόλασε" όλους!

Αυτή η συμμετοχή που είχε λάβει μέρος στη Eurovision, μας θύμισε μέχρι και την Έλενα Παπαρίζου που τα είχε σαρώσει όλα! Μπορεί να μην πήρε την πρωτιά, αλλά τους "κόλασε" όλους με την εκρηκτική της εμφάνιση.

Ήταν ένα από τα ονόματα που είχαν προκαλέσει πανικό από την πρώτη μέρα της ανακοίνωσης της συμμετοχής της, τόσο για την ομορφιά της όσο και για το εκρηκτικό τραγούδι που ερμήνευσε.

Ο λόγος για την Τουρκάλα Hadise, η οποία εκπροσώπησε τη χώρα της με το τραγούδι "Dum Tek Tek" και προκάλεσε πανικό. Η Hadise, εμφανίστηκε στο διαγωνισμό το 2009, όταν η Ελλάδα είχε ως εκπρόσωπο τον Σάκη Ρουβά.

Σας βρήκαμε επίσης και το όνομα που "παίζει" πιο πολύ απ' όλα για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό!

Μπορεί να μην πήρε την πρωτιά, "έκλεψε" όμως τις καρδιές όλων, κυρίως του αντρικού πληθυσμού, μιας και η χορογραφία της και το άκρως αποκαλυπτικό της φόρεμα, μοίρασαν μερικά "εγκεφαλικά"!

Hadise dum tek tek eurovision

Λέτε φέτος να δούμε μία αντίστοιχη συμμετοχή από την Τουρκία ή από κάποια άλλη χώρα;