Eurovision: Με αυτή τη συμμετοχή η Ελλάδα πάει για 12άρι! Μέχρι και η Παπαρίζου θα τη ζήλευε!

Είναι το απόλυτο φαβορί!

Eurovision: Με αυτή τη συμμετοχή η Ελλάδα πάει για 12άρι! Μέχρι και η Παπαρίζου θα τη ζήλευε!

Με αυτή τη συμμετοχή, η Ελλάδα στη φετινή Eurovision, πάει για σίγουρο 12άρι από όλες τις χώρες! Είναι μία κούκλα που μέχρι και η απόλυτη Έλενα Παπαρίζου θα τη ζήλευε!

Δυναμικά έχει μπει στο παιχνίδι της φετινής Eurovision η ελληνική αποστολή, η οποία ψάχνει μανιωδώς τον εκπρόσωπό της, με πολλά ονόματα να έχουν πέσει στο τραπέζι.

Ένα από αυτά είναι και αυτό του Ίαν Στρατή, ο οποίος ωστόσο ακόμα δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση.

Το όνομα λοιπόν που "παίζει" πολύ, είναι αυτό της 17χρονης Στεφανίας Λυμπερακάκη, η οποία είναι Ελληνίδα που μένει στην Ολλανδία, και μάλιστα την έχει εκπροσωπήσει στο παρελθόν στην Eurovision Junior.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ που έκανε η πρωινή εκπομπή του Star, «Στην φωλιά των ΚουΚου».

Eurovision: Αυτή η διαγωνιζόμενη "έσβησε" την Παπαρίζου! Πήρε την πρωτιά με άνεση!

Αυτή η διαγωνιζόμενη που γνωρίσαμε στη Eurovision πριν λίγα χρόνια, "έσβησε" για τα καλά την Έλενα Παπαρίζου! Το τραγούδι της "έκλεψε" τις καρδιές όλων και γι' αυτό πήρε την πρωτιά με μεγάλη άνεση.

Ήταν μία από τις συμμετοχές που κατάφερε να κατακτήσει το κοινό από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση στον ημιτελικό, και έτσι η πρωτιά ήρθε με ευκολία.

Μη χάσετε επίσης την επιστροφή "βόμβα" που θα δούμε στη φετινή eurovision και δεν το περίμενε κανείς!

Ο λόγος για την Έμιλυ ντε Φόρεστ, η οποία εκπροσώπησε τη Δανία το 2013 και πήρε την πρωτιά με το τραγούδι της «Only Teardrops»!

Το επιμελώς ατημέλητο look της και η σκανδιναβική ομορφιά της, σε συνδυασμό με το τρομερό της τραγούδι, την έκαναν "βασίλισσα" της Eurovision και έστειλαν το διαγωνισμό στην Κοπεγχάγη.

Eurovision νικήτρια

Eurovision: Αυτό το όνομα θα "σβήσει" μέχρι και την Έλενα Παπαρίζου! Αν δεν κερδίσει αυτή η συμμετοχή τότε ποια;

Αυτό το όνομα που θα εμφανιστεί στη Eurovision θα "σβήσει" μέχρι και την επιτυχία που έκανε η Έλενα Παπαρίζου! Αν η χώρα της δεν κερδίσει και με αυτή τη συμμετοχή τότε με ποια θα κερδίσει;

Η φετινή Eurovision πλησιάζει και σιγά σιγά αρχίζουν να ανακοινώνονται οι συμμετοχές της κάθε χώρας.

Πριν από λίγες μέρες, ανακοινώθηκε και η συμμετοχή της Αλβανίας, σε ένα show όπου εμφανίστηκε και η Ελένη Φουρέιρα, και το όνομα που επιλέχθηκε είναι η πανέμορφη Αριλένα Άρα.

Η Αριλένα είναι ένα από τα πολλά υποσχόμενα ονόματα της αλβανικής μουσικής σκηνής και αναμένεται να κάνει μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι της στη Eurovision.

Ακούστε τη να τραγουδάει και θα καταλάβετε γιατί!

Αλβανία eurovision