Νίκος Μουτσινάς: «Έσπασε» τα φρένα με αυτή τη φωτογραφία! Το απίστευτο «πρόσωπο» που ξάπλωσε στο κρεβάτι του!

To «τζουτζούμπι» ξαναχτύπησε!

Νίκος Μουτσινάς: «Έσπασε» τα φρένα με αυτή τη φωτογραφία! Το απίστευτο «πρόσωπο» που ξάπλωσε στο κρεβάτι του!

Ο Νίκος Μουτσινάς «έσπασε» τα φρένα με αυτή τη φωτογραφία! Το απίστευτο «πρόσωπο» που ξάπλωσε στο κρεβάτι του και μας τρέλανε κανονικά! Το «Τζουτζούμπι» ξαναχτύπησε...

Είναι άλλωστε η μεγάλη του αδυναμία και ο Νίκος Μουτσινάς δεν μπορεί χωρίς τα σκυλάκια και το «Τζουτζούμπι» του. Ο παρουσιαστής, ανέβασε φωτογραφία μέσα από το σπίτι του και το Instagram πήρε κανονικά φωτιά.

Το μικρό του γατάκι, αποκοιμήθηκε στο κρεβάτι του και ο ίδιος δεν έχασε ευκαιρία. Απαθανάτισε την στιγμή και το σχετικό στιγμιότυπο με πιο γλυκό προσωπάκι έκανε τον γύρο του διαδικτύου., Εμείς λιώσαμε και σίγουρα θα λιώσετε και εσείς! Ιδού λοιπόν:

Νίκος Μουτσινάς το σπίτι του μέσα

Δείτε και μερικές ακόμα φωτογραφίες με τα pets του...

Νίκος Μουτσινάς: Αυτό είναι το πρόσωπο που δεν θέλει να πάει στην εκπομπή του στον ΣΚΑΙ!

Αυτό είναι το πρόσωπο που ο Νίκος Μουτσινάς δεν θέλει να πάει καλεσμένος στην εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΙ.

Καλεσμένη του βρέθηκα η καλή του φίλη Ζέτα Μακρυπούλια όπου και δεν γινόταν να μην περάσουν από ένα παιχνίδι δοκιμασία.

Μετά την συνέντευξη τους, όπου η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στον Μιχάλη Χατζηγιάννη, κάθισαν σε ένα τραπέζι γεμάτο φαγητά και ο κάθε ένας θα έπρεπε να απαντήσει στην ερώτηση που του γινόταν. Αν δεν απαντούσε θα έπρεπε να φάει το αντίστοιχο πιάτο.

Μετά λοιπόν από ερώτηση της Ζέτας Μακρυπούλια για το ποιος δεν θα ήθελε να πάει με τίποτα καλεσμένος στην εκπομπή του, έδωσε μια διπλωματική απάντηση για να μην φάει φρουτόκρεμα με μηλόξυδο, γαρίδες και αυγό.

Έτσι, λοιπόν είπε... Ματίνα Νικολάου.

Νίκος Μουτσινάς: Άνω κάτω το σπίτι του! Με την φωτογραφία από μέσα θα νομίζετε ότι τον λήστεψαν!

Άνω κάτω ήταν το σπίτι του στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Νίκος Μουτσινάς! Μόλις τη δείτε θα νομίζετε ότι τον λήστεψαν και γι΄αυτό είναι έτσι!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής πρόσφατα μετακόμισε, πρόλαβε ωστόσο να κάνει το σπίτι του ήδη άνω κάτω και η φωτογραφία από το εσωτερικό το μαρτυρά!

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς με μία δημοσίευσή του στο Instagram, θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους τους followers του.

«Χαλαρή Κυριακουλα στο σπίτι! Γίνεται κάποια εκκαθάριση. Να σας πω κάτι? Ο,τι δεν είναι χρήσιμο σε μας μπορεί να το έχει ανάγκη κάποιος άλλος. Μην κρατάτε πράγματα που δεν ξέρατε καν ότι τα έχετε! Δώστε τα αν είναι σε καλή κατάσταση ή αλλιώς πετάξτε τα! Θα νιώσετε απίστευτη ανακούφιση! Καντε το και θα με θυμηθείτε! Το ύφος του Άντι τα λέει όλα» έγραψε ο παρουσιαστής κάτω από τη φωτογραφία του.

Στο μεταξύ, το ξέρατε ότι την Παρασκευή θα δούμε το Νίκο Μουτσινά στο gala του My Style Rocks;