Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη βρέθηκε εκτός του MasterChef και σε άλλη εκπομπή του STAR...

Που πήγε;

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη βρέθηκε εκτός του MasterChef και σε άλλη εκπομπή του STAR...

Εκτός του MasterChef, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη βρέθηκε και σε άλλη εκπομπή του STAR και δημοσίευσε φωτογραφία τους.

Η σεφ, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το show μαγειρικής και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό κατακτώντας την δεύτερη θέση έχει γίνει πολύ αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό.

Πριν λίγες ημέρες η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη βρέθηκε στο STAR ωστόσο, αυτή την φορά για να παίξει σε άλλο παιχνίδι που δεν είχε σχέση με την μαγειρική.

Συγκεκριμένα, έπαιξε στον «Τροχό της Τύχης» μαζί με τους πρώην συμπαίκτες της Δημήτρη Τσικιλή και Γωγώ Δελογιάννη,

Πριν λίγες ημέρες έσκασε η είδηση πως έφυγε από την Ελλάδα για αυτό το λόγο...

Master Chef: Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη μπήκε βαμμένη στην κουζίνα! Είχε φτιάξει και νύχι, τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε!

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη από το Master Chef μπήκε βαμμένη στην κουζίνα! Είχε φτιάξει και νύχι, τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε αφού έμοιαζε πιο καλλονή από ποτέ!

Η Σπυριδούλα, όπως γράψαμε και χτες, πήρε τον αρραβωνιαστικό της και έφυγε για... άλλα μέρη! Η ίδια, δουλεύει επαγγελματικά σε κουζίνα μεγάλου εστιατορίου και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Μπήκε μέσα βαμμένη, είχε και φτιαγμένα νύχια και προκάλεσε φρενίτιδα! Δεν την είχαμε δει ποτέ έτσι στο παιχνίδι και σίγουρα αν εμφανιζόταν με τόσο άψογο look στο Master Chef, θα είχε φτάσει ακόμα πιο ψηλά! Ιδού και η σχετική ανάρτηση:

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η παίκτρια του MasterChef πέταξε τις ποδιές και φόρεσε hot μαγιό!

Η παίκτρια του MasterChef πέταξε τις ποδιές της και φόρεσε hot μαγιό. H Σπυριδούλα Καραμπουτάκη είναι καυτή και έχει κορμάρα.

Την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής η οποία κατάφερε να φτάσει μέχρι και τον τελικό. Έγινε αγαπητή από το κοινό, ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που τις έστειλαν αρνητικά μηνύματα λόγω της συμπεριφοράς της.

Μετά το παιχνίδι η Σπυριδούλα έχει δει πολλές πόρτες να ανοίγονται στα επαγγελματικά της, ενώ τις ελεύθερες ημέρες του καλοκαιριού τις περνάει στην παραλία.

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Θα πάθετε πλάκα! Ποζάρει με μαγιό και βλέπουμε πρώτη φορά το κορμί της!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν σταματάει να βάζει φωτιές με τα μαγιό και το κορμί της.

Η παίκτρια του MasterChef πέταξε τις ποδιές και φόρεσε hot μαγιό!