My Style Rocks: Αδιανόητες σπόντες και κόντρες! «Με λες βασική»;

Ποια λογομάχησε με την Μαρία Καζαριάν;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αδιανόητες σπόντες και κόντρες! «Με λες βασική»;

Ακόμα δεν άρχισε η νέα εβδομάδα του My Style Rocks και ήδη βγήκαν μαχαίρια μεταξύ των παικτριών! Έπεσαν αδιανόητες σπόντες και "ξύπνησαν" μεγάλες κόντρες! «Με λες βασική;» είπε η Μαρία Καζαριάν εμφανώς ενοχλημένη!

Η εμφάνιση της Αμίνα Χακίμ ήταν αυτή που "πυροδότησε" την κόντρα, και συγκεκριμένα, ο βαθμός που της έβαλε η Μαρία Καζαριάν.

Η αδερφή της νικήτριας του GNTM, δεν βρήκε τίποτα ωραίο στην εμφάνιση της συμπαίκτριάς της και έτσι της έβαλε 2. Όταν η Κατερίνα Στικούδη τη ρώτησε τι ακριβώς δεν της αρέσει, εκείνη απάντησε «τίποτα» με την Αμίνα Χακίμ να απαντά αμέσως «Τιμή μου»!

Στη συνέχεια η κόντρα έγινε πιο έντονη μιας και ο Στέλιος Κουδουνάρης χαρακτήρισε το look της Αμίνα βασικό και εκείνη απάντησε πως της φαίνεται περίεργο που δεν άρεσε στη Μαρία.

Η Μαρία Καζαριάν δεν άφησε φυσικά αυτή την ατάκα να πέσει κάτω και αμέσως απάντησε: «Με λες βασική;», χωρίς ωστόσο να λάβει καμία απάντηση από την Αμίνα.

Στο μεταξύ μάθατε τι αλλαγές θα δούμε στο παιχνίδι από σήμερα; Τις ανακοίνωσε η Κατερίνα Στικούδη.

My Style Rocks: Αυτές είναι οι νέες παίκτριες που «εισέβαλαν» στο πλατό!

Αυτές είναι οι νέες παίκτριες που «εισέβαλαν» στο πλατό του παιχνιδιού, «My Style Rocks»!

Στο σημερινό επεισόδιο του διαγωνισμού μόδας στον ΣΚΑΪ, είδαμε δύο και όχι μόνο μία παίκτρια να μπαίνει στο παιχνίδι!

Η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε ότι η Λένα Χαριζόπουλος, η οποία έλειπε την προηγούμενη εβδομάδα από το «My style rocks» για προσωπικούς λόγους, αποφάσισε να αποχωρήσει οριστικά, έτσι αντί για την μια κοπέλα που θα έπαιρνε την θέση της κοπέλας που αποχώρησε την Παρασκευή, είδαμε δύο!

Και αυτές είναι η Janna Sireac και η Άντζυ Ανδριτσοπούλου! Επίσης βγήκε στη "φόρα" η καταγωγή και η πραγματική ηλικία της Janna Sireac! Θα σας "πέσουν" τα μαλλιά!