Τα Φιλαράκια: Η Jennifer Aniston έκανε βλέμματα να γυρίσουν! Το σατέν φόρεμα της "Rachel" έφερε...αποκαλύψεις!

Για ακόμη μια φορά μπήκε στο επίκεντρο των συζητήσεων!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα Φιλαράκια: Η Jennifer Aniston έκανε βλέμματα να γυρίσουν! Το σατέν φόρεμα της

Βλέμματα να γυρίσουν έκανε η Jennifer Aniston. Το σατέν φόρεμα της "Rachel" που αγαπήσαμε στα Φιλαράκια, έφερε... αποκαλύψεις.

Είναι από τις κορυφαίες ηθοποιούς παγκοσμίως, αλλά ανήκει και στην λίστα με τις πιο γοητευτικές γυναίκες και όχι άδικα. Αυτή η εμφάνιση της δεν πέρασε ασχολίαστη.

Συγκεκριμένα, η Jennifer Aniston έκλεψε τις εντυπώσεις στα SAG Awards όχι μόνο επειδή κέρδισε το βραβείο για την καλύτερη ερμηνεία σε δραματική σειρά, αλλά και γιατί είχε την πρώτη της δημόσια συνάντηση με τον Brand Pitt.

Αυτό που επίσης έφερε σχόλια ήταν και το σατέν φόρεμα της. Είναι από αγαπημένο οίκο μόδας και όπως φαίνεται η ηθοποιός ακολουθεί το σλόγκαν «Free the Nipples».

Jennifer Aniston SAG Awards

Jennifer Aniston: Θα πάθετε εγκεφαλικό με το σπίτι της "Rachel" από τα Φιλαράκια! Φωτογραφίες από μέσα...

Θα πάθετε εγκεφαλικό με τις φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της Jennifer Aniston, που την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της "Rachel" στη σειρά Φιλαράκια!

Η διάσημη κωμικός άνοιξε το σπίτι της στην California, ένα εντυπωσιακό οίκημα όπου μένει μαζί με τον σύζυγό της, Justin Theroux, αφήνοντάς μας με το στόμα ανοιχτό με το πόσο πολυτελές, κομψό αλλά ταυτόχρονα cozy φαίνεται.

Η ίδια είναι γνωστή για την αγάπη της για οτιδήποτε έχει να κάνει με το σχέδιο και την διακόσμηση και όλοι γνωρίζουν ότι λατρεύει να ασχολείται με ανακαινίσεις χώρων, αφού όπως δηλώνει στο Architectural Digest, το να διαλέγει έπιπλα και υφάσματα είναι κάτι που ηρεμεί την ψυχή της.

Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες καταλαβαίνουμε ότι η διάσημη ηθοποιός έχει δημιουργήσει ένα απόλυτα πολυτελές και επιβλητικό περιβάλλον μέσα στο σπίτι της - οι περισσότεροι έχουν σταθεί στο τεράστιο και επιβλητικό γραφείο που υπάρχει εκεί μέσα, για το οποίο η ίδια δήλωσε πως νιώθει απίστευτη εξουσία όταν κάθεται σε αυτό, γι΄αυτό και δεν κάθεται σχεδόν ποτέ, όπως αποκάλυψε αστειευόμενη.

Σπίτι Φιλαράκια

Τα Φιλάρακια

star

Jennifer Aniston

Rachell φιλαράκια

φιλαράκια σπίτι star

Μιας και μιλάμε για Jennifer Aniston! Πήγε να χάσει την δουλειά της! Το περιστατικό που κατάφεραν να θάψουν έρχεται στη φόρα για πρώτη φορά!