Μελίνα Ασλανίδου: Δεν την έχετε δει ποτέ ξανά έτσι! Το γκρι της πουλόβερ την έκανε να μοιάζει «κοριτσάκι»!

Πού βρέθηκε με casual look και κέρδισε τις εντυπώσεις;

Μελίνα Ασλανίδου: Δεν την έχετε δει ποτέ ξανά έτσι! Το γκρι της πουλόβερ την έκανε να μοιάζει «κοριτσάκι»!

Δεν την έχετε δει ποτέ ξανά έτσι την Μελίνα Ασλανίδου! Το γκρι της πουλόβερ την έκανε να μοιάζει «κοριτσάκι» και ξέρουμε πού βρέθηκε και κυρίως... με ποιους.

Η τραγουδίστρια, μετά το τέλος του X-Factor κάνει συναυλίες ανά την Ελλάδα, ενώ αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο της στα δικά της άτομα. Ο καλός της φίλος, Άλκης Κούρκουλος είχε γενέθλια και η Μελίνα Ασλανίδου δεν θα μπορούσε να λείπει.

Με casual στιλ και ένα απλό γκρι πουλόβερ η Μελίνα Ασλανίδου έμοιαζε πιο απλή, αλλά και πιο όμορφη από ποτέ! Οι σχετικές φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο Instagram και ήδη προκάλεσαν χαμό από σχόλια και likes! Με τέτοιο look, λογικό μας φαίνεται! Δείτε τις:

Έχετε δει και την εμφάνισή της με κολάν από δέρμα;

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε μαύρο πουλόβερ και έβγαλε το μακιγιάζ! Αυτό που είχε στο κεφάλι της, ήταν κορυφή!

H Μελίνα Ασλανίδου έβαλε μαύρο πουλόβερ και έβγαλε το μακιγιάζ! Αυτό που είχε στο κεφάλι της, ήταν κορυφή και ξεκάθαρα μόνο εκείνη θα μπορούσε να το βάλει! Μπράβο της...

Η τραγουδίστρια, είναι στα πολύ χάι της και αυτό... βγαίνει προς τα έξω! Το look της είναι το ένα καλύτερο από το άλλο και μετά το σύνολο με την κόκκινη ρίγα, έκανε ακόμα μια top εμφάνιση!

Έβαλε μαύρο πουλόβερ, έβγαλε το μακιγιάζ και έβαλε στο κεφάλι της μπεζ σκουφάκι! Ήταν κορυφή το σύνολο χρωματικά και πρέπει να το τονίσουμε! Πήρε το 10άρι χαλαρά και δες την σχετική ανάρτηση, για να πάρεις κι εσύ ιδέα για το επόμενο σύνολό σου:

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε λευκό πουλόβερ με μαύρο παντελόνι! Ο συνδυασμός πήγε την εμφάνιση σε άλλο επίπεδο!

Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε λευκό πουλόβερ με μαύρο παντελόνι! Ο συνδυασμός πήγε την εμφάνιση σε άλλο επίπεδο αφού είναι all time classic και υπέρκομψος!

Η τραγουδίστρια αγαπά πολύ το casual look αλλά και εκείνο φαίνεται πως της πάει πολύ! Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε ένα απλό λευκό πουλόβερ και το συνδύασε με ένα στενό μαύρο παντελόνι.

Η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά είναι πως κράτησε και το μακιγιάζ της σε απαλούς τόνους και δεν έβαλε ας πούμε κάποιο κόκκινο κραγιόν. Πόζαρε δίπλα από πολύ στενή της φίλη και πήρε από εμάς άριστα με τόνο!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Μελίνα Ασλανίδου με λευκά ρούχα

Και το μαύρο πάντως της πάει πολύ... Ιδού και μια άλλη σούπερ εμφάνισή της