Ολυμπία Χοψονίδου: Κάνει απίστευτη αναδρομή 2010-2020! Τα έξι νεογέννητα στην αγκαλιά του Σπανούλη!

Το κολάζ που δημοσίευσε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ολυμπία Χοψονίδου: Κάνει απίστευτη αναδρομή 2010-2020! Τα έξι νεογέννητα στην αγκαλιά του Σπανούλη!

Η Ολυμπία Χοψονίδου, μία μέρα μετά από τη γέννηση του έκτου της παιδιού, κάνει την πιο απίστευτη αναδρομή στο προφίλ της στο Instagram, μεταξύ του 2010 και του 2020! Η τρομερή φωτογραφία με τα έξι νεογέννητα στην αγκαλιά του αγαπημένου της Βασίλη Σπανούλη!

Το πανέμορφο μοντέλο έφερε χθες στον κόσμο το έκτο της παιδί και φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Βασίλη Σπανούλη.

Εκείνος με τη σειρά του έκανε χθες την πρώτη του δημοσίευση, αγκαλιά με την νεογέννητη κορούλα του, και με αφορμή αυτό, η Ολυμπία Χοψονίδου θέλησε να κάνει μία αναδρομή στις έξι γέννες της και στις έξι φωτογραφία του μπασκετμπολίστα με τα μωρά του.

Έτσι έφτιαξε ένα τρομερό κολάζ και το δημοσίευσε στο Instagram.

Ολυμπία Χοψονίδου: Το πρώτο βίντεο μετά την γέννα! «Έπεσαν» όλα τα παιδιά πάνω στην νεογέννητη κορούλα της!

Η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε το πρώτο βίντεο μετά την γέννα. Όλα τα παιδιά της οικογένειας Σπανούλη έπεσαν πάνω στην νεογέννητη κορούλα της!

Η όμορφη μανούλα έφερε το πρωί της Δευτέρας στον κόσμο το 6ο της παιδάκι με τον Βασίλη Σπανούλη. Η οικογένεια του αρχηγού του Ολυμπιακού πλέει σε πελάγη ευτυχίας και το νέο μέλος ήρθε να τους ξετρελάνει όλους.

Όλη η οικογένεια βρέθηκε στο μαιευτήριο και τα υπόλοιπα 5 παιδιά πήγαν να δουν την μαμά τους, ενώ «έπεσαν» πάνω στην νεογέννητη.

Η χαρά τους δεν κρύβεται και από ότι φαίνεται ανυπομονούσαν να γνωρίσουν την μικρή τους αδερφούλα.

Δείτε μια φωτογραφία ντοκουμέντο απ' όταν είχε πάρει εξιτήριο! Ήταν μια καλλονή!

Ολυμπία Χοψονίδου: Μόλις γέννησε! Η πρώτη φωτογραφία από τον Βασίλη Σπανούλη!

Μόλις γέννησε η Ολυμπία Χοψονίδου και την είδηση έκανε γνωστή ο Βασίλης Σπανούλης με μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram!

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας πιο ευτυχισμένος από ποτέ ανακοίνωσε πως το 6ο παιδί τους μόλις ήρθε στον κόσμο με μια οικογενειακή φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο!

Ο Βασίλης Σπανούλης κρατάει στα χέρια του το νεογέννητο παιδί του και «ρίχνει» το Instagram με αυτήν την εικόνα! Η Ολυμπία Χοψονίδου απουσιάζει από την συγκεκριμένη φωτογραφία καθώς απ' ότι φαίνεται παραμένει στο δωμάτιο για να ξεκουραστεί μετά από την γέννα.

Η Οικογένεια Σπανούλη μόλις μεγάλωσε κατά ένα μέλος και η ευτυχία τους είναι απερίγραπτη!

Δείτε την σχετική δημοσίευση: