Λάκης Γαβαλάς: Έκανε τη δήλωση που τους "πάγωσε" όλους! «Δεν έχω κάνει ακόμα αλλαγή φύλου αλλά θα γίνει και αυτό»!

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ!

Λάκης Γαβαλάς: Έκανε τη δήλωση που τους

Ο Λάκης Γαβαλάς, πιο ειλικρινής από ποτέ, έκανε την δήλωση που τους "πάγωσε" όλους και σκόρπισε αμηχανία! Συγκεκριμένα δήλωσε άφοβα: «Δεν έχω κάνει ακόμα αλλαγή φύλου αλλά θα γίνει και αυτό»!

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, τον οποίο πλέον απολαμβάνουμε καθημερινά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «My Style Rocks», προχώρησε σε μία αναπάντεχη δήλωση σε δηλώσεις που έκανε στον αέρα εκπομπής.

Συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην εκπομπή «Όλα Καλά» του Sigma TV και σχολίασε:

«Βλέπω την Soula Glamorous που έχει πολύ φάση. Μέχρι τώρα δεν έχω δει κάτι κακό που να με ενοχλήσει. Κάποια στιγμή μου είπε ένας φίλος μου στο Instagram «γιατί δεν αλλάζεις φύλο;» και του απάντησα «ακόμα δεν έχει έρθει η μέρα που θα το κάνω αυτό, θα το κάνω όμως κι αυτό».

Φυσικά μέχρι στιγμής, ο Λάκης Γαβαλάς έχει προσφέρει στιγμές απείρου κάλλους με τις αντιδράσεις του στο My Style Rocks!

My Style Rocks: Η ατάκα του Λάκη Γαβαλά που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό! "Έχω πάει σε τόσα πολλά..."

"Έχω πάει σε τόσα πολλά δικαστήρια! Στον Βόλο βέβαια δεν έχω φτάσει ακόμη!" "Χαμός" επικράτησε στο My Style Rocks με την ατάκα του Λάκη Γαβαλά! Τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!

Στο σημερινό επεισόδιο η πρώτη διαγωνιζόμενη, Κορίνα Αδραμιτίδου ντύθηκε για να πάει στο δικαστήριο και τότε η κριτική του Λάκη Γαβαλά, τον οδήγησε και σε μία "αποκάλυψη".

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε, «Κορίνα μου, δε σε έχω δει ποτέ σε κανένα δικαστήριο κι έχω πάει σε τόσα πολλά στη ζωή μου… Στον Βόλο βέβαια δεν έχω φτάσει ακόμη γιατί είχα πολύ καλούς πελάτες και έχω κάνει και πολύ καλούς φίλους στη δουλειά όταν δούλευα μαζί τους επί 20 χρόνια».

Εσείς είδατε τον "πανικό" που επικρατεί στο twitter; "Χαμός" με τα σχόλια για το My Style Rocks!

My Style Rocks: Τα σχόλια του Λάκη Γαβαλά που "έκαψαν" παίκτρια!

Ακόμη δεν ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks και τα σχόλια από την κριτική επιτροπή "έπεσαν" σαν φωτιά! Ανάμεσα σε αυτά ήταν και ο Λάκης Γαβαλάς, καθώς τα λόγια του "έκαψαν" παίκτρια!

Με ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις και μια νικήτρια ανατρεπτική, το My Style Rocks επέστρεψε στους δέκτες μας μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ!

Ξεκινώντας το σημερινό επεισόδιο λοιπόν, η παρουσιάστρια ρώτησε τους κριτές τι πιστεύουν για τα κορίτσια και το τι έκανε εντύπωση στους κριτές.

Τότε ήταν που ο Λάκης Γαβαλάς είπε, "Τα κορίτσια χθες έδειξαν περισσότερο γλώσσα παρά τα υπόλοιπα μέλη του σώματός τους. Ήταν καταπληκτική η γλώσσα τους και πιστεύω θα τα πάμε πάρα πολύ καλά αφού έχουν τσαγανό και μιλάνε έτσι όπως μιλάνε!" Ενώ ο Κουδουνάρης συμπλήρωσε, "Κάποιες κοπέλες δεν προσπάθησαν τόσο, όσο άλλες!"

Η Στέλλα Πάσσαρη μας άφησε άναυδους με την πρώτη της πασαρέλα και εμφάνιση! Εσείς την είδατε;